kardeşim neredesin? eve gidince saat 19-00 dan sonra aldığım notlaradan evde notlarım sana tavsiyelerde bulunucam
alper iş için orada olucak....sene sonuna kadar sizin önereceğiniz yerler çok işine yarar yer ne balığı çıkar ne ile avlansın yem vs bilgilere iğtiyacı var..
Alper bey anlaşılan yakında Kuşadasından güzel raporlar göreceğiz inş. Hatta bir gün ansızın yanınıza gelebilirim aklınızda olsun. Kamış için öncelikle sahteyi seçmeniz gerekir. Kaç gr lık bir sahte kullanacaksınız bunu seçebilirseniz güzel alternatifler verebiliriz.
Sevgili lper Zamanında actığım bu konuda zannederim sorduğunun cevabını biraz detaya kacmış olsamda bulabilirsin. Soracak ilave bir şeyin olursa severek cevaplarım. Sevgiler. Lütfen linki acıver http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=20054
benim notlarımın büyük kısmı vedat abinin tecrübelerinden derlediklerimdi bir kaç daha ama cevapları vedat abinin linkinde bolca bulabilirisn
arkadaşlar öncelikle herkese ilgi vede alakasından dolayı cok teşekkür ederim daha kuşadasına geleli 5 gün oldu inanın 5 gündür ofisten eve evden ofise gitmekten başka bişey yapamadım sizin anlayacagınız hiç biryere keşif yapamadım ama burdaki bazı arkadaşlara biraz sorular sora bildim levrek hakkında artık bu aylarda kıyıdan levrek tutmanın zor oldugunu söylediler bana artık işler biraz rahatlayınca adam gibi gidip daha önce siteden yardımcı olan vede yerler söyleyen arkadaşların yerlerini vede adayı keşif yapacam şimdilik bukadar inşallah yakında raporlarımı gönderirim kalın saglıcakla