bende aynı takımı kullanıyorum ve memnunum,aynı model kamışdan 2 tane var,aynı marka makinadan 10 luk,20lik ve 40 lığı var,memnunum.. bütçeyi azıcık daha zorlaya bilirsen..bunları düşünebilirsin.. öneri işine artık girmiyorum,memnun olduğumu söylemem daha yerinde bir karar alacak, herkesin eli bir deyilkiidk nasıl kullanır bilemeyiz,yarın öbürgün senin önerdiğin bu şöyle oldu derse ben üzülürüm memnun olmasam aynı markaların devamını almam makinayı suya sokma kesinlikle...toza toprağa yatırma, av dönüşü hafif yağlı bez ile güzelce sil dış yüzeyini, aynı şekilde kamışıda yağlı bez ile sil,özellik ile halkaların arasını, makinayı iyice bir eskit,keyfi açıp yağlama filan yapma, http://www.balikmarketim.com/?urun-38651-OKUMA-ALUMiNA-10-40-gr-ATARLI-240cm-SPiN-OLTA-KAMISI.html http://www.balikmarketim.com/?urun-54805-SPRO-PASSION-720-6-1-BB-ALU-SPOEL-OLTA-MAKiNASI.html hayırlı olsun güle güle kullanın,okuma alımuna yı biliyorumda bu 8 neyin nesi makinayı kullanmadım ama güzel bir makinaya benziyor.. misina olarak 25 lik 28 lik tavsiye ederim, süpermaxim kullanıyorum ve memnunum
ya hep okudum yoru-mlarda wtd aksiyonu için cok sert diolar içim sıkıldı makinayıda kimse bilmio öle baya sıktım canımı
okuma alımuna ya wtd için sert diyen arkadaşın, yaptığı wtd den şüphe duyarım makina içinde canını sıkma,temiz kullan keyfini sür..
Aytun kardeşim illaki birileri kamışı, makinayı övmek yada kötülemek zorundamı ? bende spro 730luk var rahat güzel bir makina.. madem almışsın yapacağın tek şey kullanıp görmek.. insanoğlunun öğrenmek gibi mükemmel bir yaradılış özelliği vardır.. ister sert olsun ister yumuşak sen onu kullandıkça zaten alışacaksın el alışkanlığı derlerya o zamanla olacak, evde oturmakla değil atıp çekmekle olacak.. aldığın takım gayet güzel rasgele..
bunu duymak bile yetti teşekkür ederim hiç tutamadığım halde at çek sayesinde sigarayı bıraktım herkezede tavsiyemdir
madem para sıkıntısı yok unut abi artık pro catch i.ben çok istedim vazgectım,bızım burda levreğin sezonu bıttı artı 30 - 40 daha fazla verip okuma almayı dusunuyorum.okuma kamısların hıcbırının tarısılacak bıseyı yok.standartıda 2.40 dır.ortaaması 2.40. dır.alın 2.40 lık bı salina veya safia olsun bitsin.kalan paraylada herturu yukardakı mavı okumayı yanı salınayı alırsınız,hatta 3 okumanın 50 veya 60 lıralık bir modeli daha var 3 bılyelı onu alırsınız kaldıkı ben 3 gun once yukardakı resımdekı salınayı aldım,25 liğini.pro catch acayıp cezbedici bılıyorum ama ben vazgectım.yenı cıktı kotu deıldır ama 3 parca muabbetı vs rıske gırmek ıstemedım bır ıkıncısı cengi baıkcılık garantısınde okuma almak ıstedım.herşey çok acık aslında.şimdiden hayırlı olsun.
aşağıda yazılı ürünleri almaya karar verdim. ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. eminimki balık yakalamayı başarırsam çok daha farklı bir bütçe ayıracağım bu hobime HERON CASPER %100 FLUOROCARBON HAYALET MİSİNA 100MT Misina kalınlık 0.20 5,81 TL Okuma Trinity TNF-350 makine 33,42 TL ProCatch Carbospin Ultra 240 15-40gr Spin Kamış 57,74 TL 135 mm 15 gr sahte balık hediyeli PROSHARP SUNİ BALIK 13,5CM 5,65 TL ürünler toplamı : 102,61 TL