acı suyun denize döküldüğü kanal varya orası şimdi iyi olur.bir kamış minekopa sabitlicenn diğer kamışla levrek kovalayacan offff diyorum
sülünezi şöööyle bir güzel uzun saplı 3-4 numara iğneye bolcana geçirceksin akabinde ve detayında gezer kurşınlı tek iğneli bi dip oltası yacaksın sonra dalganın kırıldığı yere sepetliceksin abi sonra kamışı kuma dikeceksin bırak levo gelsin minekop gelmesede olur beyaaaw
gelsin levolar valla havalar düzeliyor bakalım bu sabah iyi olursa at çeke gideceğim Allah nasip ederse. reeling
metin kardeş sabah at çeke gittim sonuç burada http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=912022#post912022
salih bey tebrikler,ben de gideyim diye düşünmütüm ama o yol çok uzun geliyor kış vakti sahilden 30-35 dk kumdan yürümek zor oluyor.daha güzellerine inşallah.ama salı gideceğim galiba
valla yapacak bişi yok, gülünü seven dikenine katlanır derler bizde artık levo için o yola katlanacağız reeling :hungry: yarın hava yağmurlu olacakmış salı nasıl olur bilmem inşallah nasibine iyi olur. Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin.
kısmet artık ,söylediğiniz gibi gülü seven dikenine katlanırmış.:thumb: aslında bugünde gidilir ama çok kalabalık olur diye düşünüyorum ,fazla sabredeceğimi düşünmüyorum size de trofeler inşallah..reeling
sabah gittiğimde sağlı solu 12-15 kadar kişi vardı sanırım akşam daha kalabalık olabilir, gerçi dün cumartesini pazara bağlayan geceydi yarın iş var daha az olabilir.
yazını geç gördüm, ben 4:15 gibi levoya gitmiştim. umarım birşeyler aldın. gerçi yolda yemli atanlara sordum verimsiz demişlerdi.