Levrek ile hasret giderdik sea bass fishing

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sağolasın kardeşim teşekkür ederim darısı senin oltanın ucunda hissedilsin:)

eyvallah kardeşim sağolasın teşekkür ederim:) fon müziğe gelince:) çok eski bir parça bunlarla büyüdük,çoğumuzun uzun süre dinlemediğini düşünerek den,şöylebi geçmişe götüreyim istedim:)

sağolasın kardeşim teşekkür ederim:) aslında böyle rapor arasında göstermemin sebebi,hangi belki bir öncülük yapmış oluruz,benzer bir durum olur hayvanı korur,belki tekme vurmak dan vaz geçer misali:) belki ekmek kırıntılarını çöpe atmak dan vaz geçip onlara verir:)
    şu kadarcık şefkat versek o hayvan ın iyiliğine dokunur:)

sağolasın Ahmet abi teşekkür ederim:) abi hiç sorma 4 yavru kediye smit verme ile başladım yaklaşık 6 yıldır bunlarla uğraşıyorum,o kadar alıştımki,şehir dışına çıkamıyorum:D aç kalmasınlar diye:)

eyvallah kardeşim sağolasın teşekkür ederim:) aynı sahtede ısrar edersem fanomen olur bu gidişle,lakin diğer sahtelerde onlar dan aşağı kalır yanı yok,
    bir tavsiye sakın ha bizim gibi sahte hobiliğine girişme,en fazla 20 sahten olsun,iş yapmıyanları elden çıkar yerine yenisini koy,bilmem kaç tane sahte vardı çantada,4 sahte denedim geldim,onca ağırlığı sırtımda taşıdığım kaar kaldı yanıma:(
    teşekkür ederim kardeşim sağolasın:)

heye kedi masum bakıyor:D şaftı kaymış hayvanın içime battı götürdüm veterinere:)

sağolasın abi teşekkür ederim:) evet biraz ara vermek zorunda kaldım şartlar zorlayınca elden birşey gelmiyor abi:)
    fırsatını buldukça yoklamasını yapacağım:)
    kedi inşallah biraz olsun düzelir:(
    ............

2. luzumsuzadam

luzumsuzadam

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    istavrit :(
    Kadir Abi süpersin...sen deki bu kısmet gönlünün zenginliğinden herhalde...hayvanlara karşı böyle duyarlı olup Allah rızasını kazanırsa insan, böyle nimetlerle bol bol ödüllendirilir elbet..tabii ustalığını da görmezden gelemeyiz..hocayı bulduk yine sömürelim biraz :) .. şu okuma rapala halkalarından kullanıyormusun; kullanılmasını salık verirmisin? kaç numara olsun?
    inşallah kedin eski sağlığına kavuşur...

3. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    hooked hooked hooked hooked cyr cyr cyr cyr abi tebrikler yine almışsın nasibini banghead banghead banghead :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

4. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim Zait abi sağolasın:)
    ALLAH a duacıyım bu konuda,hayvan sevindirmek için bir şekilde,yardım ediyor:)

sağolasın kardeşim teşekkür ederim:) fon müziği ile eskilere yelken açalım istedim:)
    o bazı insanlar umarım bir şekilde hayvan sevgilerini ilerletirler:)
    insanoğlu ile diyolog kurmak başka birşey,hayvan ile diyolog kurmak tamamen başka birşey:)
    benim evdeki kedim kanepeye oturur sırtını dayar bacaklarını açar televizyon seyredir:D hayvanların böyle şeyler yapabildiklerini görmek sevgimi 2 ye katlıyor:)

teşekkür ederim Recep abim eyvallah:) forum da ortam güzel olunca,herkes kendi çapında göze hoş gözükenlerini paylaşıyor:) bizde onlardan biriyiz:)

aga öyle deme vardır bir yerlerde de yerini bulmak lazım,antalya yı tam iyi bilmediğim den mekan tarifi de yapamam,hiç avlanmadım,gözüme falezleri kestirdim,oralarda uygun yerde dipte texsas rig yöntemi ile atçek yapılabilinir diye düşünüyorum,ama hiçde avlanmadım orada:)

Volkan sen gündüz izleyemiyorsun diye akşam üstüne doğru hazırladım:D
    iyi olmamışmı yoksa çatlardın iş yerinde akşam olsunda evde izleyeyim diye:)
    senden 01.01 .2012 de balık raporu bekliyorum,kankim diyorki sen trofe levrek raporu açacaksın aha buraya yazıyorum:thumb:
    kankim dediyse sen hazırlıklı ol,panik yapma gereksiz kalamayı açma,levrek bu hiç belli olmaz kesiverir,o makenda bunlara şimdiden hazırlan,mecbur kalmadıkça kalamayı açma...
    baktın kamışı ve peşinden seni götürecek o zaman ver inceden ayarı:)

teşekkür ederim abi sağolasın:)

eyvallah kardeşim sağolasın teşekkür ederim:)
    sanada rasgele kardeşim güzelin den bir kuzu çekersin inşallah:)

teşekkür ederim kardeşim sağolasın:) o sahteyi kapalı havada bulanık suda ve hava karardıkdan sonra kullan,
    sahte yi popper tarzı çekmiyorsun,
    bildiğimiz wtd aksiyonu ile çalışıyor:thumb: ben yüzüşünü ve atımını beğendim,akşam ava çıkarsam onada şans vereceğim:)
    wtd aksiyonu ile çalıştıracaksın...

teşekkür ederim abi sağolasın:) abi ilk başlarda bende öyle küçk mırmırları alı kordum vakti zamanında,sonra kendimi geliştirdikçe akıl beyine vurunca,bazı şeyleri yanlış yaptığım kanısına vardım,tecrube kazandıkca birşeyleri getiriyor hayata:)
    insan ın kendisini yetiştirmesi ile alakalı bir durum abi,ben ilkokul mezunuyum:)

heye vallah öyle oluyor:D bende onlardan haz alıp yola çıkıyorum ödeşiyoruz:) bir birimizi gaza getirelimki balık peşine düşelim:)
    yanlız dikkatim den kaçmıyorsun:) forumda en fazla online olan kişilerden sin,balık raporu görmez olduk,ne güzel uskumrular filan çekmiştin:)

5. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın kardeşim teşekkür ederim:)
    ben okuma nın 6 nolu rapala klipsini kullanıyorum ve çok memnunum:thumb:
    6 nolu klipsi 9kg çekerli olan,ebatı güzel ne kaba nede çok küçük:thumb:

ne diyeyim darısı senin oltanın ucunda hissedilsin:D

6. anathema

anathema ersen

Favori Kamış:
    Shimano Catana BX 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 30 S
    En İyi Avı:
    LeVreK
    Kadir hocam trofemi dedin??
    Sen trofelerin kralını bizim kalbimizde tutuyorsun, boşver...
    Adamsın, Rastgelsin...!

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Çok ince bi davranış ;) (Gene de yemedim:))

Yazdığında doğru; çatlardım valla izlemek için.

Videodaki parça da çok hoşuma gitti, eskileri anımsattı.

Ayrıca ektradan neşe ve mutluluk verdi. :D

Abi şöyle demeyin işte: 2012 nin ilk balığını sen yakalayacaksın,trofe levrek çekeceksin falan.:eek: Bi de nasıl çekmem gerektiğini anlatmışsın. :D

Bunlar küçücük beynimde yer edinip, beni gaza getiriyor. Birgün boğulacam mazallah :laughing:

8. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Haklisin kadir abi :) kis sezonunda isler yogun gözüm kesmiyor 400km yol yapmayi. Tatli suyuda pek sevmiyorum. Geçen haftasonu heveslendim o da firtina patladi gidemedik. Bu kis istanbula da gitmedim ilk kez kasintilarim had safada :s avladiklarima sayiyorum toptan halletcem hepsini :D

9. blackboy55

blackboy55 Musa Karaoğlan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Seaspin 2.85
    Favori Makine:
    Okuma Salina 40
    En İyi Avı:
    2410gr Gökala -3000 gr levrek
    Kadir tebrikler,yine kavuştun aşklarına.:)

10. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Kadir abi baya keyifli bir anında yazmışsın herhalde raporu :D Keyifle, gülümseyerek okudum raporunu =) Hayvan sevgine ise diyecek tek kelimem yok harikasın ;)

11. umutemin

umutemin MEHMET EMİN GÖKALP

Abi harikasın ya videoda raporda kedi için davranışta süper umarım benim gibi bu işe yeni başlayan herkes senin gibi ustaları örnek alır...

12. FLATRON BJK

FLATRON BJK Mehmet

Favori Kamış:
    Carmoron
    Favori Makine:
    Ryobi
    Önce bir maşaallah diyelim de nazar değmesin. Kadir bey sizi tebrik ediyor ve başıboş hayvanlara göstermiş olduğunuz ilgi ve sevgiden dolayı da teşekkürü bir borç biliyorum. ALLAH gönlünüze göre versin. Daha irilerine RASGELE. Sağlıcakla kalın...

13. halilred

halilred halil

Favori Kamış:
    okuma safina-x 2.70cm 10-36 gr.
    Favori Makine:
    ryobi kobe 3500
    En İyi Avı:
    1.430 kg levrek
    kadir baba tekrar tebrikler! kedin için üzüldüm! geçmiş olsun! Allah acil şifalar versin!

14. mehmetcelik33

mehmetcelik33 mehmet celik

kadir abi yine döktürmüşün.avlarıyın devamını diliyorum.abi senin süper maxsim misinan var ya beni yarı yolda bıraktı.pazar günü akşam atçek yapmaya gittim,atçek birşey yok.hava buz benden başka manyak kimse yok mereda.okadar şiddetli poyraz esiyorki anlatamam.bir vuruş aldım öyle böyle değil makina bağırıyor yavaş yavaş zorla kıyıya getirdim ki ode ne kocaman levrek kafa atarak geliyor.yanımda kepçe yok,misineden tutayımda sürükleterek çıkarayım dedim.demez olaydım kafayı bir koydu baka kaldım.sahte ağzında gitti süper maxsim 0.25mm patladı 3kg üzeri balığı kaçırdım.ilk defa büyük levrek vurdu onuda kaçırdım.gitti balık:(

15. erence10

erence10 ismail

:) bravo bravo bravo. Çok iyi Kadir Bey tebriklerrrrr. :)

16. lorel

lorel İLYAS SÖYLEMEZ

Tebrikler Kadir bey,insanlığında avcılığında süper herşey gönlünce olsun.

17. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın kardeşim teşekkür ederim:) sanada rasgele:)

kankim söylüyor işte senin bir trofe çekeceğini ama vaktini oda bilmiyor tam,önümüzdeki 3ay içinde olacak diyor:D net tarih veremiyor:)
    sanki ocak ayı içinde olacak diye tahmin ediyorum:)

hayırlısı olsun kardeşim:) mesafe bayağı varmış:(

sağolasın dostum eyvallah teşekkür ederim:)
    levrek tutunca keyfim yerine geiyor:D

18. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın kardeşim teşekkür ederim:) darısı senin oltanın ucuna nasip olsun:)

teşekkür ederim sağolun Mehmet bey:) sokak hayvanlarını öksüz bir canlı olarak görüyorum bu ülkede
    umarım yakın gelecekde her şehirde hayvan hastaneleri kurulur..

sağolasın kardeşim teşekkür ederim:)
    kedi yabancı benim deyil:) olsun yinede teşekkür ederim kardeşim:)

sağolasın kardeşim teşekkür ederim eyvallah:)
    anlatımına göre diyeceğim şudurki,yanlış anlama:) çoğu aceminin yaptığı hatayı yapmışsın:) oraya kadar çektiğine göre kanca iyi oturmuş,biraz daha yorabilirdin,
    llevrek çabuk pes eden bir hayvan,belliki balık yorulup yan yatmamış,
    o balığı o misina ile karaya sürüklemek başlıcana hata,
    burda tecrube seni yarı yolda bırakmış:(
    balığın kafa dışarıda kuyruk suda ise ve büyük balıksa sakın ola aynı hatayı yapıyım deme...
    birde bir zahmet kalamanı kapalı tutmanı önereceğim,o balığı çekerken dahi yorabilirdin,kalama açıkken balık hemen pes etmez,daha az güç sarf edecek kasları yorulmuyacaktır hayvanın,
    balık bindi senide çekiyor suya,o vakit azıcık ucundan ver kalamayı,komple boşaltma,
    japonlar koca koca levroları kalamasız nasıl çekiyorlar baktınmı:)

vatozlarla uğraşırken iyi tecrube ettik:D vatoz un yanında 10 kiloluk levreğin lafı bile olmaz,hayvan yorulmak nedir bilmiyor,aynı marka misina,
    2 vatoz tutdum 45dk birini karaya aldık,diğerini 1saat oldu kafasını sudan çıkaramadım,
    kayalık bölge neresinden tutup çıkaracaksın:D

teşekkür ederim sağolasın kardeşim:)
    sizede nasip olur inşallah:)

İlyas bey teşekkür ederim sağolasın:)
    sizede gönlünüzdeki avlar nasi olsun:)
    rasgele

19. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    kadir bey tebrik ederim güzel av, ders alıncak güzel öykü, önümüzde örnek alacak büyüklerimizin olması bizi onurlandırıyor.

20. mehmetcelik33

mehmetcelik33 mehmet celik

kadir abi tabiki benim hatam, at çeke başlamadan fırdöndüden bir metre önce misinayı kesip yeniden bağlasaydım kopmaya bilirdi.belkide misinam yara aldı en zayıf yerinden koptu.tabiki haklısın balığı yormadım direk kafa atarak çektim ilk önce barukuda sanmıştım.balığı yor bayılsın kuyruğundan tut al dışarı. o anda düşünemedim misinanın kopacağını.ama ders oldu tabiki.