kadir by bunların hepsinden var bende bir gün nasip olur beraber av yapmak nasip olursa bu silikonda yanımda olursa ne demek istediğimi anlarsın
Sevgili arkadaşlar, Daha önceki mesajım yalnış anlaşılmış. Bu yüzden genele açıklama gereği duydum. Şöyle ki; Ben genelde silikon sahtelere düşkün olduğumdan, ve raporlarımda herşeyi detayı ile vermeyi sevdiğimden, raporlarda çalışan herhangi birisi çalışınca(balık yakalayınca) birden piyasadan tükeniyor. Bu sebeple silikonlar sert maket sahtelere göre de ucuz olduğundan birer fazla kutu/poşet/vs alıyorum. Mesut arkadaşımız da aradığını ve bulamadığını yazınca, elimde fazla olanları paylaşalım demek istedim. Ayrıca hiç bir şekilde ücret vs. sözkonusu değildir. Bazı arkadaşlarımız özelden mesajla elimde varsa ücreti mukabili istemiş. Elimde olanları seve seve paylaşırım, mutlu olurum. Ama elimde olan da 3-5 adettir. Bende poşetlerce yoktur yani. Bunu açıklama gereği hissettim. Birde şu konu var. Sanırım Mesut arkadaşımız da katılacaktır bu fikre(ki birkaç mesajında da rastladım); Her sahte her meraya uygun değildir. Benim düşüncem Mesut arkadaşın merasında bu sahtelerle olumlu sonuç aldığıdır. İlle her avlakta garanti yakalar gibi bir düşünce pek doğru değil. Tabii ki Mesut arkadaşımızın yakaladığı güzel balıklar, hepimizi sahteye yönlendiriyor, buna katılıyorum Herkese sevgi ve selamlarımla...
değerli arkadaşlar bahadır abbimin söylediklerine aynen katılıp bir kaç çümlede ben eklemek istiyorum yani bu silikon yıllardan beri var bizde kullanmasınıı ve hangi sularda doğru iş yapmasını öğrenmek baya vaktimizi aldı bahadır abininde dediği gibi her suda kullanıpta garanti iş yapıyor diye bir kural yok yani bulup alıp hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlar olabilir o yüzden açıklama ihtiyacı duydum saygılar sevgiler
Şu anda stoklara kısıtlı miktarda girdi ilgilenenlere duyurulur http://anadoluavmarketi.com/urun_detay.asp?id=3518