Levrek mi? tahrik oluyorum :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında KARAGOZ tarafından paylaşıldı.

1. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Yok Abi,

Bugunde Nuri bir trofe tutturayım kendisine diyordu da :)

Haber verecektim :)

2. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Nuri'yle olmaz. O bi Afrika-açık deniz havası alıp gelsin açılır;) :p

3. gece_kahvesi

gece_kahvesi selo

valla bravo öyle levrek yakalamak herkese nasip olmuyor

4. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

tebrikler oğuz güzel levrekler hepside kilo üstü avlarının her daim böyle olması dilerklerimle

5. zekeriya32

zekeriya32 Zekeriya AKIN

Tebrikler....... insanın içi gidiyor bu balıkları görünce.

6. schrodinger

schrodinger harun güçlü

merhaba oğuz bey ben de fethiyede avlanıyorum ama levrekleri bir türlü kandıramadım. kıyıdan at çek yapıyorum, iskeleden bırakma yapıyorum ama olmuyor. diğer balıklarda problem yok kuzu kuzu yakalanıyorlar da levreği neden kandıramıyorum anlamadım. siz nereden ve nasıl avlanıyorsunuz biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. hatta bugün şat burnunda çalış deresinin döküldüğü yere at çek yapmaya gideceğim inşallah bugün kandırırım şu levrekleri. avlarınız daim olsun, rastgele..

7. KARAGOZ

KARAGOZ oğuz

levrek rüzgarın estiği yöne kıyıya yanaşır, Fethiye'de karagözler mevki'inde dolaşıcan bu levrekler 7 gün her akşam aynı saatte aynı yere 1 kg. hamsi ezilip dökülerek yakalandı. Bildiğim kadarıyla levrek artık yumurta dökmeye başladı, kıyılarda, dere ağızlarında taşlıklara karnını sürterken yakalayanlar var, bunun dışında karayollarının hemen açığında bulunan taşlıktan iri mamun kullanarak 3'lü dip düzeni ile 3 parça levrekte 15 kilo yakalayanları gördüm, içerde fazla zevk vermediğinden ben pek körfeze takılmıyorum, takıldığımda da ne avlıyacağıma karar verip geliyorum yani attım oltayı ne çıkarsa bahtıma değil. Size Yunus Nadi ilköğretim okulunun önünde bordolamış günlük gezi teknelerinin arkalarına canlı karidesle bakmayı tavsiye ediyorum

rastgeleyin

8. schrodinger

schrodinger harun güçlü

bilgiler için teşekkürler oğuz bey. ilk fırsatta söylediğiniz yeri deneyeceğim. bugün malum yağmurdan dolayı çıkamadım ama umarım yarın hava güzel olur da tatilin son gününü değerlendirebilirim. rastgele..

9. modena

modena

işte hayatın anlamı...zirve noktası...mutluluğun en gerçek hali...

10. gtatas

gtatas Gürcan Tataş

Favori Kamış:
    en ucuzu
    Favori Makine:
    en ucuzu
    En İyi Avı:
    Levrek 2.200 gr
    Onlar benim kimseye vermem.Yakalıyanı tebrik ediyorum.