Konu başlığındanda anlaşılacağı üzere temmuz akşamı yakaldığımız balıklar,raporlamakta geciktim Ancak fotoğraf çekebilme imkanım oldu... Pek bir av hikayesi yok aslında Her zaman ki gibi akşam 17.30'dan 19:00'a kadar kurt çıkarmakla uğraştık.22:00 sularında oltalarımızı denize attık sabah 4.30'a kadar 4 tane mırmır yakalayabildik,sonrasında rapala ile şansımızı denedik ve 1.5 kg olan levreği yakaldık..(4 gün sonra aynı yerden 3.250 kglık levrek yakaladık rapala ile fakat anlayamadığım kısım 3.250kg olan levrek hiç çırpınmadan geldi denizde çarşaf gibiydi,1.5 kg olan ise çok çırpındı ve karaya zor çıktı,nedenini bilen varsa paylaşabilir mi...? Avlak yeri:Tekirdağ-Şarköy
tebrik ederim iyi av olmuş. Her balık yakalndığı zaman aynı tepkiyi gösterecek diye bişey yok. İğnelerin ağızda battığı yerlerdeki farklılıkları bile düşünmek gerekir bu sorunun cevabı için. Oralara pek kafanı takma derim. Rast gelsin.
akşam 1 saat kurt çıkardım 5 ila 8 arası 11 adet iri mırmır 10. 15 kadar ispari avyerim ambarlı limanla yakuplu arası kayalık bölüm çok uzun kalmış sınız .tebrikler şansınız bol olsun
şu mırmır avını buradan öğrendiğim kadarı ile kör topal deniyeceğim...çok merak ettim avcılığını ve mücadelesini....