levrek,palaska ve tral avlarım

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    yok kadir kardeş tanışmadık ben eminim ama bi ara karşılaşacağız aynı yerde.
    +palaska balığı hiç hoşuma gitmedi pişirdikden sonra yiyemedim ve site'deki kedilere servis:) :)...
    birde ben sabah diilde genelde güneş batmadan akşam üzeri gidiyorum limana
    yarında nasip olursa manavgat çayının denizle buluştuğu boğaza gideceğim saat 16:00 gibi 20:00 arası dönerim geçen gitdiğimde acayip bir kuzu sürüsü vardı baya şapırtı çökmüştü.
    belki levrek felan düşer:)
    selamlar...

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    teşekkür ederim Recep abi:) bol pratik yaptıkça her geçen gün yeni bir şeyleri ders çıkarabiliyorum artık:)

abi ben bu gün boğaz tarafına gezintiye çıkmıştım,bilmiyorum siz hangi yakada avlanıyorsunuz:confused: tavsiyem aracınız kumda ilerliyorsa bu yaka dan atçek yapmanızı öneririm,diğer yakada çok insan oluyor,malum araba ile beton iskelenin üstüne bile çıkan oluyor:)

kuzu balığı ile bende karşılaşmıştım orda atçek yaparken bahseddiğim bu yaka da:)

3. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    evet bende bu yakada karşılaştım ama araçla oraya kadar gidemeyeceğim için karşı taraf'dan gideyim diyordum??? acaba o tarafa gitmesem'mi :confused: :confused: dediğin gibi oradada baya araçlar felan kalabalık oluyor ama bu yakadanda aracı mecburen resturantın orda bırakmak zorunda kalıyorum malum mesafafede baya uzak ve kumda yürümeside güç oluyor ....ama yapacak bişi yok yinede yarın bi karar veririz artık...
    selamlar...

4. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Izzet abi bosver yarim saat yuru bu yakadan git.Sen benden daha iyi bilirsin .Kadir abinin dedigi gibi hem bu yaka sessiz oldugu icin hem derin oldugu icin daha bol balik sansi var gibi saat 20:00 a kadar duracaksan bu taraf biraz sakat gibi sanki ama:-D:-DSana rastgele abi bugun rapor bekliyoruz senden soyle levrekli kuzulu insallah:)Rastgele..

5. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    selam bahadır kardeş tamam bu taraftan gideceğim kadir kardeş'de aynı şeyi söyledi ben hiç dier tarafa geçmedim bir deneyeyim diyordum doğru diyer yön sürekli kalabalık oluyor+derin deyil.
    inşaallah bişiler alırız rapor ederiz tabiki :) hoşçakal

6. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    ben bir kereliğine keşif için bu yakaya gitmiştim,motoru bıraktım çifliğin yanına,şöyle bir baktım 15dk mı alır dedim plajdan:D tam yarım saat sürdü abi:) beton iskele büyük olunca uzakdan yakın gibi gözükdü:) bu yakanın kıyı şeridi kayalık ve derin,diğer yakayada gidersen abi aracı çok rahat dönebileceğin yere park et,çok sakat bir yer, gece karanlıkda dönerken aracı kaydırıverebilirsin abi ALLAH muhafaza,benim bir müşteri aracını ırmağa kaydırmıştı gece,sonuç....,,balık tutacağız diye canımız dan da olmuyalım abi:)

7. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    orda avlanirken balik vuramayan acemi bi zipkinci vardi hatta akintidan karsiya gecememis o yarim saatlik yolu yuruyup titreyenin oradan dolasmisti o 13-15m falan demisti derinlige ama hata payi fazla olabilir abi acemiydi belli ki...