Ellerine ,yüreğine vede içindeki o bitmez ,tükenmez balık sevdana hayran kalmamak elde değil..Vedat bey üstadım seni kutlar, daha nice trofe levreklere temennilerimi sunarım.. Oktay Tataroğlu...
vedat abim ellerine parmaklarına saglık... herzaman raporlarını avlarını merakla bekleyen biri olarak... zevkle raporlarını okuyan biriyim...
Vedat Abi, Raporu soluksuz okudum resimlerde yerinde tabi, yüreğinize sağlık Allah size uzun ömürler versin.Her şey gönlünüzce olsun.. Saygılarımla...
Tonton dedem benim İstanbul'daki son gününde verdiğin sözünü tutmuşsun. Daha irilerine ve hep beraber inşallah
Tebrikler, Vedat Bey! Yine konuşturmuşsunuz ustalığınızı... Size sağlık, sıhhat ve daha nice bereketli avlar diliyorum. Rastgele!
uzun süredir merakla beklenen bir av raporu idi, ama beklemeye değmiş, harika paşalar, canı gönülden tebrik ederim,
Kadim çağların usta avcısı. Maşallah, barekellah. Varlığın yeter üstadım. Yüreğinin coşkusu, gözünün feri hiç solmasın. Sevgili kerimenizle birlikte nice gözaydınlığı günleriniz daim olsun. Saygılarımla...
Vedat abi harika balıklar gerçekten.. Ben desem levrek tutmaya gidiyorum diye levrek hariç ne kadar yumuşakçadan tutta değişik ne varsa o çıkar gelir.. nokta atış tam isabet teşekkürler bizlerlede paylaştıgın için abi..
Bu bir Vedat amca klasiği eline emeğine sağlık Vedat amca çok dan beri ara vermiştim dün merayı yokladım suyun içinde in cin kol geziyor balık yok mart ayına geldik balıklar kefal dahil halen kayıp şimdi çıkıyorum bir de gece yokluyayım şansımı deniyeyim saygılar
Vedat abi Masallah cok güzel baliklar,insallah birgün bizede böyle güzel Levrekler nasip olur,eline saglik en kötü avlarin böyle olsun.
Süper balıklar süper bir anlatım Avcılıktaki ustalıga zaten diyecek bişey yok... Saglıgının sıhatının devamını içindeki Balıkçılık hevesinin hiç sönmemesini dilerim... Vedat Ustam yüzündeki sıcak içten gülümsemeyle sanki ailemden birisin. Saygılar...
Değerli üyeler Bu avımla ilgili gelen cevapları okumuş olsamda cevap verememiştim. Bilirsiniz herkese teker,teker yazma gayretinde olan birisiyim. Sanırım avdan sonra İstanbulda uzun süre kaldığımdan cevap verememiştim Burada hepinize ayrı,ayrı teşekkür ediyorum. Güncelliği geçtiği için teker,teker cevaplamadım. Sevgi ve saygımla kalınız