merhaba arkadaşlar tatlı su balıkçılığı seven arkadaşları edirneye davet ediyorum edirne nin süloğlu ilçesinde bulunan süloğlu barajında yukarıda saydığım balıklardan bulunmaktadır botla rapala atımı çok güzel oluyo ayrıca sazan , kefal türü balıklarda bulunmaktadır hepiniz beklerim ben ağırlayacam gelecek arkadaşları 0546 451 11 37 cep numaram
Öncelikle hoşgeldiniz.İmza ayarları kısmına adınız, soyadınız, doğum tarihiniz, kan grubunuz vs kısa künye bilgilerinizi yazmalısınızki neredensiniz,adınız nedir, yaşınız kaçtır öğrenebilelim.
merhaba davetine öncelikle teşşekürler. haziranın son haftasında süloğlu barajına gelmiştik.ön inceleme için şimdi senden böyle bi davet aldıktan sonra oraya ne zaman gelelim ne zaman iyi yayın yapıyor.parakete açmak serbestmi! canlı,yemi yoksa sülükmü iş yapıyor. eylülde gelmeyi düşünüyoruz ne dersin?
zihni abi 15 gün önce botla rapala yaptım hiç tık bile yapmadı yanlız geçen hafta sudak ve yayın yapmaya başlamış ben gitmedim yem olarak canlı balık sülük ve rapala kullanıyoruz ben genelde yayına canlı balık atıyorum sıra oltası yaptım bi kere 3 tane 2 şer kiloluk aldık her zaman yapmıyo eylül gibi gelirseniz kaşığa kefal ve köstereç ( levrek ) geliyo kefaller bayağı iri oluyo
bide havalar çok önemli 15 gün önce çok sıcaktı birden serinledi havalar arkasından balık yapmadı havalar aynı şekilde devam ederse aynı şekilde olur mu bilemem ama şu sıralar ideal yayına sabaha karşı ve akşam üstü yapıyo gecede sudak yapıyo
çok çok teşşekür ederim bizim edirneden ve trakya bölgesinden çok güzel paylaşımlar yapıyorsun. bizim bi nevi elimiz kulağımız gibisin keşke istanbuldan'da böyle güzel haberler verebilsek. ahmet kardeş parakete yasakmı süloğlu barajında inşallah görüşmek dileği ile herşey için sağol süloğlundan bol balıklı resimli haberlerini bekliyoruz.
parakete tam olarak bilgim yok zihni abi pazar süloğlundaydım 2 tane yayın aldık arkadaşa kısmet oldu 2 şer kilo civarındaydı. canlı balık iş yapıyor paylaşmak kadar güzel bişi varmı
80 lik ve ya 100 lük misinaya sırayla bağlanan 4- 5 tane iğne ile yapılan oltaya sıra oltası denir . Genelde yayın avlarında kullanılır ve misina ya sağlam bi kazığa bağlanır veya bir ağaça çünkü büyük bi yayın gelip yerinden çıkarıp götürebilir