Levrek tutacaktık olmadı...

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında loflaz tarafından paylaşıldı.

1. loflaz

loflaz

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sudak ,52cm ,1.450 kg
    17.06.2007 Pazar günü saat 16:00 civarı Altınapa barajına gittim ,tatlı su Levreği yakalamak maksadıyla.Vardığımda 3-5 aile vardı kıyılarda.Sonra hava çok bozuldu ve yağmurluğu giymek zorunda kaldım.İnsanlar gittiler.Yarım saat sonra hava duruldu ,rüzgar kesildi ve su çarşaf gibi oldu ,şamandıralı canlı yem kullandım ve diğar taraftan atçek yaptım.Saat de 19:00 civarı olduğunda kıyıda olta atacak yer yoktu avcılardan. Karşımda ve yanımda Tırıvırı atanlar oldu.Saat 20:45 oldu bende balık yok.Toplam 4 balık yakalandığını gördüm 4 ayrı insan 2 sini Tırıvırı yakaladı.Çıkan balıklarda 18-20 cm civarı.Ben eve döndüm umutlar haftaya taşındı... :)Herkese rastgele...

2. prof_turna

prof_turna

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    turna 4,5 kg.
    levent kardeş burada amatör balıkçı arkadaşlar olduğumuz için balık yakalamaktan çok o zevki tadabilmek bizim için yeterli oluyor. tabi ki gittiğimiz zaman elimiz boş dönmemek zevkimize zevk katar ama kısmet olmamış. bir dahaki sefere acısını çıkarırsın umarım.
    avdan daha önemlisi tırıvırı atan şahsiyetleri ne yaptın? jandarmaya bildirdin mi? yoksa bu gidişle her avımızda elimiz boş döneceğiz gibi :(

3. loflaz

loflaz

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sudak ,52cm ,1.450 kg
    Yakup kardeş sağolasın ,yalnız boş dönmenin bana bir sıkıntısı var uyuyamıyorum bile birdahaki gideceğim zamanı getiremiyorum valla:eek: Tırıvırılara gelince Jandarmaya haber vermeme gerek yoktu ordaydı zaten ,15-20 metre yukarımızdan yoldan geçtiler ve şöyle ceza yazarız böyle ceza yazarız diye anons ettiler ve gittiler gerisi hep bildiğimiz yazdığımız şeyler zaten.Ben engel olayaım dedim gençlere çok kalabalıklardı.Ben ve Yusufum bakakaldık:D :D :D
    Herkese iyi avlar...

4. konian

konian

sudak

Arkadaşım,
    Altınapada şu anda canlı yem iş yapıyor.
    tek iğneli hareketli kurşunlu dip oltasını dene.İnşaallah sonuç alırsın.yanlız ,değil av piknik bile yasak Altınapa da.