Hoop Hooop! Ne oluyor orada bakayım. Eray, sen bizi hasta mı edeceksin? (Zaten sağlam sayılmayız ya neyse) Tebrik ederim.Çok güzel balıklar.Şimdi de hikayesini bekliyoruz.
Mrhaba Eray abi... Balıkların çok güzel tebrikler çok güzel balık yakalamışsın..Şimdiden afiyet olsun... Bir de hikayesini dinledik mi?
Arkadaşlar,gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler.Bu sabah üç arkadaş deniz e gitmek üzere sabah 03 civarlarında yerlerimizi aldık.Hayatımda ilk defa (BİR rapala) ile iki adet lüfer tuttum ilgincti.Diğer bir lüferi bir arkadaşım,levrek ve diğer lüferi diğer arkadaşım yakaladı.Şu an lüfer mevsimi olmadığından(buralarda)beş dakkikada ne yakalarsan o cok atcek yapıyorsun nafile sadece spor yapmış oluyorsun.Tekrar teşekkürler..(Ümit kardeş yeni görevinde başarılar).
Eray abi tebrikler süper av olmuş,(bu lüferler istanbula ne zaman gelcek acep) balıkları nerede tuttunuz acaba?
süper yaaa. arkadaş bu ya biz balık diye ölelim millet parsayı toplasın tebrikler arkadaşım. gerçekten güzel görüntüler . tam olarak nereden avlandınız. ben bafraya kadar geldim ama sadece sazan ile avundum.
Hemşehrim maalesef balıklar tuttuğun yeri gene açıklamamışsın. Yoksa gizliyormusun? Benim merak ettiğim Samsun'damı tuttuğun.
Bu sabah(03-08-2006) yakaladığım 3 adet lüfer .Alba star kaşık ile at cek yaparak yakaladım.(uykusuz bir gecenin sonunda)Hikayesi bu kadar. Denizde görüntü aldım yanlış anlayan arkadaşlar için.. Toplam ağırlık 1 kilo 460 gram..