Levrek yakaladım

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    kadir abi rapor güzel rastgele :) sıra bende :D

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    STOPPP

konu hortladı yürümeye başladı yaff:D ben size eylül de getireceğim levreği inşallahhihi

3. Rüzgar

Rüzgar Rüzgar Devrim

Eylülde levreği senin gibi her at çek yapan yakalar kadir bey oralarda önemli olan kısır zamanda kandırabilmek değil mi ?Sonuçta levrek kıyı balığı ve 12 ay mevcut hatırlatırım;)

4. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bizim mekanlar kısır dır..3 5li levrek yakalayıp götüren nadir olur,,bir iki bölge hariç..oralarada ben gitmiyorum..bunun dışındaki mekanlarda çok seyrek levrek yapar.. bizim buralarda akın levreği yok.. :) yani levreği gördün aldın aldın..o levrek tekdir o an.. böyle mekanlarda atçek yapıyoruz.. yani teke tek mücadele ediyoruz:D böylesi mekanda yeni başlıyan atçekçileride içine katarsak,o tek levreği yakalamak oldukca zor dur,,çünkü balık uyanmıştır;) sesden gürültüden..kullandıkları sahtelerden..sahteyi çekerken gevşek davranmalarından ötürü vs vshihi

5. Rüzgar

Rüzgar Rüzgar Devrim

O sahteyi çekerken gevşek davrandığın günleri eziyorsun abi şimdi yadırgama o yeni başlayanları sonuçta her birimiz o dönemi yaşadık bunlar mazaret olamaz kanımca önemli olan da zor olanı başarmak değil mi zaten:confused:

6. paylasan

paylasan Ertuğrul Hoca

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70 20-60 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 4000XGHG
    En İyi Avı:
    5.150 gr, 88 cm Akya (Lichia Amia), 4.450 gr Levrek
    Manavgat bayramda levrek vermeyince bana sebebi ne diye düşünüyordum ki; eve gelipte bilgisayar başına oturunca anlaşıldı....
    Tebrikler...

7. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    olmuyan balığı yakalamaya çalışmakda zor olsa gerekhihi kışın bile zor denk getiriyoruz levreği..yazın abdest gibi suda levrek denk getirmek,piyangodan para çıkmış gibi sevindirir:) forumu devamlı takip ediyorsan farkına varmışsındır..yaz ayında akdeniz bölgesinde,levrek raporu ender görülür..sadece akdeniz bölgesi deyil..yaz ayında kıyıdan atçek ile nadir levrek raporları görüyoruz..ki yani şu noktadan sonra,,avlanma sitilime göre bölgede levrek varsa..:) %94 görürüm.gündüz. %2 önceden bir fiske yemişliği olabilir,bunun için sahteye hamle yapmaz:) %2 sahteyi takip eder bırakır.. geri kalan %2 lik bölümde ise,, diğer atçekçilerin sahtesini takip edip bırakmıştır..bu sebebden kendilerinin varlığını göremem..idk

boğazda top ile atıp çekme mi yaptın agahihi orda bile gününü denk getireceksin..hergün av vermiyor orası..;) sıkı takip edeceksin.. ayda yılda bir gelme ile zor denk getirirsin..:) oranın şebekleri var..balık çıktımı telefona sarılırlar.. ekibi çağırırlar;) tutduklarınıda götürür satarlar.. ha birde canlı bırakma yapanlar var..sadece bir kişi 8 10 olta bırakma yapıyor..işi gücü o onun orda;) bunun gibi çok insan gelip gidiyor oraya..

8. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX spinning
    Favori Makine:
    D.A.M QUICK SLR SPIN 530 FD
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    Tebrikler..Niceleri rastgelsin

9. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    kadir abi merhaba,

yeni sezon sahtelerin kadar videolarında güzel, gerçektede özlemişiz raporlarını, videolarda yaptığın bir kaç değişiklik güzel olmuş müzikler yine iddalı, avların daim olsun.

"Onları koruyalım"

10. paylasan

paylasan Ertuğrul Hoca

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70 20-60 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 4000XGHG
    En İyi Avı:
    5.150 gr, 88 cm Akya (Lichia Amia), 4.450 gr Levrek
    Manavgat a her geldiğimde denerim. Boğaz da at-çek yaptım, rapala da denedim her türlü. Robinson un önünde iki tane ispendek azad ettim sadece. Boğaz'ın kadrolu elemanları var; ne zaman gitsem oradalar. Bir tanesi her zaman " balık gece saat 3 gibi geldi, 2 tane aldım biri 2 kg biri 3 kg civarı. Sonra da balık kesti" der. Zira bir kez olsun balıkları göremedik, hep arabadadırlar. Bana üç defa aynı muhabbeti etti.

Ayrıca bizim buraların ünlü "Sakallı" sı da oraya gelmiş. Ne zamandır Dim Çayı ağzında karşılaşmamıştık ki, orada denk geldik.O sokakta yaşar, balık satarak geçinir.
    Sen söylemedin ki güzel birkaç mera özelden, gelince gidip takılalım....Kardeşin de memlektinde balık yüzü görsün...

11. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolun arkadaşlar teşekkür ederim konu eskide olsa:D

hocam benim takıldığım 2 mekan var..ya evrenseki limanı yada side..başka yerde atçek yapmıyorum zira bana uzak..motorla çekilmiyor uzak yol:) arabayı alayım boğaza bende nal çakacağım:D

12. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Kadir Abi, 2013 Levrekleri nerde :)

13. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Kadir abi tebrikler, paşalar harika! :thumb:

(Kısmette aynı rapora iki sene sonra tekrar tebrik yazmak da varmış hihi hihi )