ben de sahte sahte raporlardan gaza gelip malzemecilere koşanlardanım. hatta o kadar gaza basmıştım ki neredeyse toslayacaktım. Allahtan site de değerli bir kaç abinin uyarısı beni frenledi, sahte ve yanıltıcı konulara daha dikkatli bakmaya başladım. ne oldu? aldığım bütün sahteler ve spinler elimde kaldı <<neyseki babamın arkadaşı gördü geçende sahilde beni; bırak bu yılan hikayelerini dedi; hemen bağladı bana mersin usulü bir kıbrıs çapari ki hiç görmediğim türden, bir attık oltayı, gelmezmi kocaman bir kefal. Eski usul>> En son örneği başka bir forum sahte rapor Patladı, linkini vermeyeceğim ama reklam amaçlı bazı ..tarafından yapılan sahte konulara dikkat etmekte fayda var, bir de palavra av konularına tebrik de ediyoruz ya! bravo bize, resmen balığa giderken avlanıyoruz
Bendende sizlere tavsiye, kişiliğini iyice tanımadığınız kimselere avlaklarınız hakkında ketum olunuz, hatta gerekirse avlağınızı paylaşmayı düşündüğünüz kişi ile farklı bir yerde olta atınız ki karşınızdaki kişiyi iyice tanıyınız. Atalarımız ne demiş; sırrını verme dostuna , dostunun da dostu vardır , oda söyler dostuna, yani sizin ve dostunuzun bildiğini sandığınız avlak bir bakmışsınız istilaya uğramış ve talan edilmiş, bu dediklerim bizzat gözlerimle görülmüş ve yaşanmış şeyler, ağla çevirenlerimi diyeyim , yoksa birbirilerine kızıp avlağın zeminini dağıtanlarımı diyeyim.banghead Bu yüzden kritik avlak noktalarını paylaşmamayı yeğliyorum.