Arkadaşlar bu resmi daha öncede koymuştum ama acemilik zamanımda güme gitmişti konu eski bir fotoğraf ama paylaşmak istedim Bu levrek Temmuz ayında Hatay Dörtyol'da Limanın içinden yakalandı küçücük bir kanca vardı oltanın ucunda çekerken kaçacak diye ödüm kopmuştu ancak bi arkadaşın yardımıyla karaya alabildik.Yem olarak karides içi kullanmıştım herkes karidese vurmaz bu balık falan dedi ama vurdu işte.Hayatımda tuttuğum ilk ve tek levrek bu.
abi çok güzel bi av olmuş tebrik ederim..Bende bi hafta koştum bu levrek peşinden ama bi türlü tutamadım..İnşallah bi gün bizede kısmet olur
deniz beni çağırıyor Murat kardeşim tuttuğun levrek çok güzel,istersen aynı yerde farklı olta ve yemle bunun abilerini hatta babasını bile tutabilirsin,şansın bol avın bereketli olsun rasgelsin.
Kısmet olursa bu yaz yine aynı yerde avlanmayı ve dediğin gibi farklı yöntem ve yemler kullanmayı düşünüyorum.Teşekkürler rasgelsin.
Murat usta kim demiş karidese vurmaz diye,bundan 6 yıl önce gece canlı karidesle eşkinaya atarken, levrek yakaladım, 1200 gr dı.Balık yeterki aç olsun.