Levrek...

Once tebrikler. Sonra eyvallah, raporlamissiniz ve takip de edip herkese cevap yazmissiniz. Daha sonra takdir, yazdiginiz cevaplarda verdiginiz bilgiler cogu leverkcinin, hatta amator balikcinin yapmadigi, yapamadigi, isin asil yuzunu ve harcanan zaman, enerji, emek, para ve karsiliginda edinilen tecrube ve sonucunda alinan baligi, resmi genis acidan vererek ve cercevenin tamamini gozler onune serip takipcileri dogru kanalize edebildiginiz icin. Ortalama bir raporda bu yaptiklarinizin ya biri ya da hicbiri bulunur; ve iste tam da bu yuzden, size yazilan yorumlarda da oldugu gibi, isin cok buyuk kisminin balli olmaktan gectigi dusuncesi, edilen tebriklerin ardinda ustu kapali olarak yansitilir. Hevesli ama kolayci yapidaki milletimize isin aslinin ne oldugunu, ard arda sundugunuz bu 3 raporda yazdiklarinizla apacik ortaya koydugunuz icin tesekkur ederim. Umarim emeklerininzin karsiligini her daim alirsiniz, kazasiz belasiz insallah.

Berker merhaba güzel yazın için teşekkür ederim. Bir şeyler eklemeye gerek yok, anlayana herşeyi içinde barındırıyor. Ne istiyor diliyorsan Allah,ta sana 2 katını versin, tabiki biraz emek sarfetmek kaydıylan. Herşey gönlünce olsun rastgelsin..
 
Maşallah tebrikler..
 
tebrik ederim ufuk bey. ben de amasyadan gelmeyi düşünüyorum pazartesi. ama hiç bilgim yok gelsem gelsem samsuna anca inerim :) iç anadoluda çok turna tuttuk kaşık- rapala ile. ama levrek çok istiyorum. elinizdeki rapaladan aldım ve rover 128. samsunda tavsiye edebileceğiniz yerler ve tüyolar var mıdır, mümkünse ö. mesajdan tavsiyeleri bekliyorum. profesyonel anlamda o zevki tatmayı çok istiyorum yoksa levrek yaktığın benzini geçer zaten markette 10 tl kilosu :)
 
tebrikler sıralama ii olmuş
 
Back
Yukarı