vallah Recep abi haber verdi bu konuyu bana ,önceki günde melanur nickli hüseyin bey kardeşim aradı merak etmiş,teşekkür ederim herkese balığa pek gidemesemde forumda aktiv olacağım inşallah
Kadir abi, Temmuzun ikinci haftası için Antalyaya tatil planı yapıyorum. Gelebilirsem seni de görmeyi çok istiyorum. Anlaşılan yoğunluğundan olta atma şansımız olmayacak ama en azından bir çay içer miyiz?
Nerdeeee Kadir abi, levrek beni sevmiyo. Yemli takılıyom gari, atçeki biraz bıraktım gibi. Sezonunda ve arada gene denemelerim olur. Hayırlı işler abi, sıkı çalış levrek sezonunda işim çıktı gidemedim gibi bahaneler istemiyoruz.
Sevgili İsa kardeşim burada bu güzel balıkçılık sitesinde olanlar tabii olarak birbirlerini sevecekler ve bir kaç gün göremediklerinde bizler gibi Kadir kardeşimizi nasıl merak ettiysek. onlarda merak edip arayacaklardır. Düşünsene hangimiz başka dostlarımızla arkadaşlarımızla burada ki olduğu kadar, nerede beraber oluyoruz, belki birbirlerimize yazmasak bile, yazdıklarımızı okuyoruz, her zaman hep beraber paylaşıyoruz, artık küçük şeylerden dolayı birbirilerimizi kırmamayı, iki kişi tartışırken bunlardan etkilenmemeyi öğrenmeliyiz, bana göre her geçen zamanda internette bizlere yeni bir şeyler öğretiyor, ben bütün eski ve yeni dostlarımı bu balıkçı sitelerinde her zaman görmek onlarla her zaman yazışmak istiyorum, sevgiler hoşça kalın.
kafanı yorma kardeşim,senin yerinede tutarız hd kamerayı bilem aldık çekimler için levrek sezonunda şenlik varhihi evden takımları dükkana getirdim,öncelik yeni mekana tanımam lazım,bu sebebden mekana dalmam lazım dip yapısını öğrenmem için.peşinden sahteyi suya indireceğimreeling :hungry: şuan yağmur indiriyor bunun peşi levrek yapar sağolasın Vedat amcam herkese çok teşekkürler Orhan abi ye katılıyorum ve sevgilerimi gönderiyorum side den cümleten rasgelereeling
Genel konularda araştırırken ''Levrekçi Kadir arkadaşımız''başlık sadece bu kadar görünüyor nebileyim sabah sabah o başlıktan 3 saniye içerisinde konuyu açana kadar ömür geçti,,,korkuttun beni be!! ulen deli Gadir hakikaten zaten de uzun zamandır görünmüyorsun nassssıl ağırıyor başım şu an bir bilsen Off çok şükür gözlerinden öperim Gadirimmrsparkle
abi teşekkür ederim hazırlık yapmıya başladım önce yeni merayı dipten analiz edip sonra sahteyi gereken yerlere göndereceğim