Mekan Staffelsee, Almanya.. Kullandigimiz yem karides ve samandrali olta. 10-12 tane levrek ve levrekten fazla kizilkanat tuttuk.. Aksam olunca levrekler tavaya kizilkanatlar da puck'a gitti..
Samimi söylemek gerekirse yedigim en lezzetli tatlisu baliklarindan biri diyebilirim. Cok fazla da kilcigi yok
Herkese cok tesekkürler bu arada Puck'in linki asagida http://www.uccrow.com/index.php?option=com_content&view=article&id=59&Itemid=74
afiyet olsun .güzel ve doyurucu bir av olmuş.sazan gibi deyimini hakeden balik aslinda levrek bana kalirsa . avlandiğim göleti levrekler işgal etmiş 1 yilda bir balik bu kadar büyürmü anlaşilir değil ya gecen yil yemleri alamadiklari için yakalayamadim yada biri kamyon kamyon levrek dökmüş gölete 4 saatte 30 kadar levrek aldim cogunu geri saldim bi kaçtanesi kancayi mideye indirmişti halbuki büyük sazan için 2.0 kanca takiyorum .yinede indirmişler mideye solucanla beraber. 1 tane bile sazan yakalayamadim tabi kefalde bütün solucanlari indirdiler mideye .bence potansiyel zararli baliklar arasina alinmali sazan yavrularini bunlar yediler heralde