ercan by paylaştığım konu baştada belırtığım tek avda cıkan balıklar değıl degışık avlarda cıkan balıklar sızde taktır edersınızkı ava kışı sayısı belırmem mumkun degıl gun gelıyor yalnız cıkıyorum bun gelıyor 5 kişi gidiyoruz konu hassasıyetınızı anlıyorum musterih olun dogaya ve denıze gereken hassasıyetı gösteren biriyimdir saygılar
en alttaki resim donup kaldığım andır bırakın onu kenara çekmeyi ,onu kucaklamak onla poz vermek bile muhteşem bir şey.. tebrikler. ama bunların hikayesini en kısa zamanda bekliyoruz.
daha önce avlarınıza ait fotoğrafları gördüm, ama nerede hatırlayamıyorum, güzel avlar, Allah tadında avlarınızı daim etsin avlar ve kullanılan stil ile ilgili detayları bekliyoruz,
yaklaşık sekiz dokuz aydır dışardan siteyi takip ediyorum mesaj yazmaya hiç fırsatım olmadı ama bu paşaları görünce tebrik etmek istedim. Bende İzmir de bir çok avlakta balık tuttum ama benim tuttuklarımın yanında bunlar paşaların paşası TEKRAR TEBRİKLER............
harika bir yükleme yapmışsınız...tebrikler...böyle yüklemeler bende yapmak istiyorum ama yapamıyorum......hoşgeldiniz...
Sevgili Mesut Siz Bergamalı kardeşlerimiz,sitemize gelirgelmez,bir heyecan,umut ve dimamizm getirdiniz.Şahsen ben bile etkilendim.Neticede deniz kıyısında balıklarla,-içice yaşıyor ve hemen hergün balık yakalamaya çıkıyorum. Tekrar hoşgeldiniz derken,katılımlarınızın istikrarlı olarak devam etmesini diliyorum. Sevgiyle kal
saygıdeğer üstadım sizin gibi bır üstatdan böylesine güzel kelimeler duymak beni çok mutlu etti ilginize teşekkür eder saygılarımı sunarım
Bu levrekler paşalıktan çıkmış maşaallah padişah olmuş bunlar Tebrikler gerçekten güzel avlar yapmışsınız
Balıklara tekrar tekrar baktım. Yalnız renkleri biraz farklı geldi Suyun veya yöresel bir sebebi olabilirmi yoksa Fotoğraf makinasının azizliğinemi geldi. Teşekkürler..
6 ve 7. fotolar hönnk dedirticek büyüklükle......mükemmel bile demek bizim şartlarımıza göre üstün olur... BEn o yüzden muhteşem diyorum......Nasıl bir levrektir o yaaaa...Ben onun 1/4 levregi yarım saatte aldım tekneye(1 kg dı o).Seninki rahat 5 kg üstü.... Tek kelime ile bravo......