liman için kefal avlamak

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan kepke35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şehir
İzmir
Favori Kamış
Olta
En iyi avı
zargana (55 cm) zarganacı oldum artık
İsim
SALİH
liman içinde kefal avlamak için nasıl takım önerirsiniz.
 
su üstü ;)
 
Tek iğneli el oltası,yaprak kurşun (hafif olacak)
 
liman içinde kefal avlamak için nasıl takım önerirsiniz.

Kardeşim mavraki yada sarıkulak yakalayacaksan: en uca en küçük numara üçlü çarpma yada 7-8 numara açık ağızlı kefal iğnesi yem ekmek,bir karış üzerine stoper onun üzerine 2 küçük gezer kurşun üzerine yine stoper. yada kıstırma kurşun.
Vuruşu alabilmek için ise bir kalem yayı (yada bisiklet teli lifi )ve bir tahta düzenek ve tabii stoper yada boncuk.
Yok cereyan yada başka tabirle rus vsvs bir sürü adı var yakalayacaksan: Tek yada terazi çift iğne mantarın merkezinden geçecek 1.5 kulaç sonra stoplayacak düzenek(basit pipetlerle felan hallediyoruz) iğneler bu kez daha büyük 2-3 numara kullanabilirsin.yem olarak kırmızı kurt.(mevsimi geçti)
Yada en garantisi orada birine yaklaş nasıl bir takım kullandığını sor sana yardımcı olsun.Çetrefilli gibi gelebilecek olan bu düzenekler aslında oldukça basit yılarca tecrübeyle sabittir ;););)
Ve bu liman hangi liman ?? alsancak limanımı ?? :D:D:D
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Back
Yukarı