Evlat genç delikanlısın,bu kamışla pek verimli avlar yaparsın.Ağırlığı falan vız gelmeli sana. Ben bu kamışları ilk kullandığımda takriben 10 sene evvelinde millet peşimde dolanırdı. Şimdi bin türlüsü çıktı. Bu kamışın ilk versiyonu Tournament Surf'tü Sonradan Turnafresh şimdide bu ad. Geçmişi başarılıdır bu kamışın hem bu fiyata alabileceğin her kamıştanda ucuz ve dayanıklııdır. Yani tam bir genç kamışıdır Rasgelsin
Ortalama veya iyi kalite bir surf kamışın boyu zaten elinizdekinden pek fazla kısa olamaz; eğer sizin surf kamış kullanmaya ihtiyacınız var ise yukarılarda önerilmiş olan arabayı değiştirme seçeneği çok daha mantıklı görünüyor...
Kamışı arka koltukta taşıyıp idare edeceğiz o zaman yapacak birşey yok.Ya da aynı kamışın kapalı boyu 15 cm daha kısa olan 3.90 ını alıp yola devam ederim
alper abi boğazda kullanıcaksan şayet ve 80 lik bi makine aldıysan 420 hatta 450 tavsiye ederim. sende en azından araba var ben otobüse nasıl binicem onu düşünüyorum kara kara
yok kerem abi dün aldım zaten bende sabırsızlanıyorum denemek için. en merak ettiğim şeyde aksiyonu zaten bakalım kısmetse haftasonu boğaza lüfer veya palamuta gidicem kamışın marifetlerini kullandıktan sonra yazarım buraya
serdar abi bazı sitelerde im7 casting eski adıyla turna fresh saf karbondan imal edilmiştir gibi bir bilgi var. karbon oranı hakkında bir bilgin var mı bu kamışın?
Saf karbon olsa, bu kamışın ağırlığı 300gr ancak olurdu. İthalatçısı Cengiz blk. gayet takdir ettiğimiz dürüst bir satıcıdır ve kendi sitesinde şöyle der: Lineaeffenin en çok satan modellerindendir.Çok sağlam ve yüksek atarlı bir kamıştır.Im 7 karbon hammadde ve sert aksiyona sahiptir.Atış kabiliyeti son derece yüksektir. Gördüğün gibi saf karbon filan demiyor. Kaldıki saf karbon olunca sağlam olmak zordur, saf karbon, darbeye dayanmaz. Bahsettiğim gibi, bu kamış gayet sağlam bir kamıştır. Hatta piyasadaki en sağlam kamış bile denebilir belki. Ama diğer özellikleri vasattır, o ayrı. Belki böyle sağlam olması, bazı satıcıları onu saf karbonmuş gibi yorumlamaya sürüklemiştir. Bir not düşeyim. Fiber glass, karbondan daha sağlamdır ama daha esnektir. Uglystick gibi ortalama bir fiber kamışın eğerek iki ucunu bir araya getirebilirsiniz, genede kırılmaz. Fiber'in kötü yanı, esnekliğidir, uzak atış için esneklik kötü etki yaratır.
eveettt kamışı denedim. 150-175 gr rahat attım aksiyonu gerçekten çok sert ama kaliteli olduğu bariz ortada. boğazın akıntısı bol yerlerinde kullanmak için ideal diye düşünüyorum fiyatıylada. herkese rastgele...