ben genelde bisikletle gittiğim için av yerine çırt çantama koyamıyorum kapalı boyu yüzünden elimde tutmak gerekiyor o da bisikletle giderken zor oluyor birde kepçe de var sa daha bir problem oluyor onun haricinde sizinde dediğiniz gibi hiçbir problem olmaz aynen katılıyorum dediğinize.
bunlar zaten teleskopik ama birkaç model var boyu 420 olup kapalı boyu 120cm civarı makul boyda. arabanın bagajına sığıyor. 140cm likler çapraz bile sığmıyor.
Dostum bu kamisin atarı 150 gr.ayrıca atariyla değilde hassasiyetiyle one çıkan bir kamistir.balığın dudağının bile yeme degdigini anlayabilirsin.hafifliğine zaten diyecek bir yok.sadece 356 gr.saygılar
takım güzel iyi avlarda kullanmanızı dilerim. at çek avına gelince sadece kas yapmaya yarar 3.atışta biter adam
merhaba. tanıtımınını yaptığınız kamış yumuşak aksiyonlu bir kamış. bana göre at çek,çapari, sahte balık için kullanımı pek uygun değil. özellikle çapari yaparken misinanında etkisiyle kamış çok eğiliyor. at çek için biraz daha sert kamış kullanmak gerekli. yemli yani beklemeli avlarda ise kullanımı daha rahat. ki kamışı çok rahat gerdirebiliyorsunuz. balık vurduğunda kamış anında boşalıp düz oluyor . saygılar
s curve isteyip s flex420 10kg lineaeffe surf kamışım bu gün elime geçti,kamışı elime aldığımda hayal kırıklığına uğradım,boyu 118cm yerine 135cm çıktı,yüzükler resimdekinden çok farklı,çok dandik bir kamışa benziyor,arabanın bagajına çapraz zor giriyaor,böyle olacağını bilseydim shimano kamış alırdım,sırf boyu için ve yorumlara bakarak bu kamışı aldım,siz siz olun görmeden kamış almayın