http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-C-2284440 Bu da kamışlar arasındaki en çok sevdiğim kamış herkesin gönlünü fet eden bi kamış ...
Almayı düşündüğüm kamış 100-250 gr atarı var.3.90lık kamış 80gr atar diye nereden öğrendiysen yanlış olmuş zira beşiktaşta o kamışla herkes 125 civarı atıyor.150 atanı da gördüm.Atarı 100-250 olduğu için normal bu zaten 80 atarsan randıman alamazsın.Zaten o lineaeffenin 3.90 lık kamışı neredeyse balığa gittiğim yerlerde en çok gördüğüm kamış. 4.20 boğazda o kalabalıkta kullanmak için fazla oluyor bence (tabiki her kişinin zevki farklı.)alacağın randıman 4.20den aşırı farklı değil.
Aldığım yer garantisini veriyor geçen onurun porseleni düşmüş gittik 2 dakikada taktılar.Kırılırsa da gidip yaptırırız.Ben 150yi çok attım beşiktaşta zira bunu bana onur söyledi 150 at diye o da atmış demekki birşey olmamış.Zaten oraya göstermelik bir şekilde 100-250 yazılmaz.Bunu ölçüp tasdik edip ondan sonra modelin üstüne yazıyorlar.Eğer kaliteli bir marka ise bunu sağlar.Ben ve babam genelde abanarak kullanırız kamışları fakat ne onun dedemden aldığı nede benim aldığım kamışlar kırılmadı şükür.Kırılırsa da tamirini yaparlar canımız sağolsun.
Konu bu kadar basitmiş desene s curvenin 390 ını almıyacam ben s curvenin 390 dan bahsediyorsun zannettim
İşte gerçek balıkçı hemen belli oluyor bu kamış 165 milyon yazın işe giriyim 3 hafta içinde alıcam kamışı
Slm, Birşey sormak istiyorum, bu kamışın istanbul' da şu an satılmakta olduğu bir yer biliyormusunuz?
Bu kamışı alanlara ve almayı düşünenlere hayırlı olsun diyorum.. ama ben bu kamışa 110 ytl asla vermem..Çünkü haketmiyor... Bu kamış çinde kaç lira bileniniz varmı..???
shimano antares,bifa seahavk lardan sonra 2 tane shimano alivi aldım.. Baktımki bunlar bana uymadı ..bunları satıp 2 tanede özel ziplex sparişi verdim.. Yaşasın EBAY.. Yaşasın SURFTALK...Teşekkürler owerall Gümrük ve gümrükçüler sana sesleniyorum....herşey yasal ..15000feeeett Bu senenin 8. ayında site deki arkadaşlarıma çok mükemmel bir süprizim olacak.. makine ve kamışlar konusunda
vavvvvvvvvvvvvvv bana dönmeyince çekiniyorsun zannettim abi hiç çekincek bir durumun yok ama bellimi olur o yüzden sordum
çekinme söle koralım.. Ne lazımsa uygununun uygununu yaparız.. yeterki Shimano olsun %30 iskontomuz dostalar hep açık..
Arkadaslar ben gecenlerde bi kamis aldim arkadastan (ikinci el). D.A.M. All round serisi 3.80 boy 40-80 aksiyonlu. Sanirim 8-10 yillik ama temiz kullanilmis bir kamis D.A.M. in orijinal (Alman yapimi) bir kamisi. Bu seri/modeli bilen var mi? Varsa olumlu/olumsuz goruslerinizi rica ederim bilen arkadaslardan? En cok merak ettigim de uzun mesafe atislarda (80 en fazla 100 gr agirlik ile) beni idare eder mi yoksa daha uzun ve sert aksiyonlu bir kamisa ihtiyac duyar miyim?