Lineaeffe s-flex 15 kilos + Ryobi PROSKYER NOSE POWER MAKİNE

Konu, 'Makineler' kısmında malidemirkan tarafından paylaşıldı.

1. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

valla SIC nin ne olduğunu bilmiyorum ama extremecast 440 kamış kullanıyorum o kamışın yüzükleri fuji kaplı siyah porselen yani kaliteli porselen plastik felan değil SIC nedir bilemiyorum ben bu sorunu daha öncede ustalarla paylaştım ve cevabını aldım ama o ustaların verdiği tavsiyeleri deneme zamanım ve olanağım yok birkaç şüphelendiğim nokta var onları deniyerek bulucaz artık :D:D

2. alikemal

halık abi SIC hakında bil gi verbilirmisin

3. furunotr

furunotr Haluk

Kamışın halkalarının içinde yer alan; eskilerin porselen diye tabir ettikleri ya da o zamanlar gerçekten porselenden üretilen halkalar gitgide gelişti ve sonunda bu sic denilen malzeme veya benzerleri üretildi; sanıyorum bu malzeme daha kaygan ve daha sert; dolayısıyla misina halkalardan boşalırken sürtünme daha aza iniyor ve daha kolay sağılıyor; ayrıca malzemenin daha sert ve sağlam olmasından dolayı aşınma daha az oluyor; onun için özellikle örgüler için bu malzeme tavsiye ediliyor sağda; solda... Ben böyle biliyorum; ayrıca bir link vereyim benim İngilizcem 1-2 kelimeden oluştuğu için yardımcı olamıyorum; sizin yabancı diliniz varsa veya forumda bilip ilgi duyan var ise konunun özünü linkten tercüme eder; daha doğru ve sağlıklı bilgiyi kaynağından almış oluruz...

http://www.kowafuji.com/sic.htm

4. alikemal

bilgi ve yardımcı olduğun için teşekkür ederim