selam herkeze rasgele googleden buldum çok güzel bir site 7 yaşımdan beri açık deniz balıkçılığı yapıyorum şimdi ankaradayım umarım bu sitede arkadaşlarımın açık deniz avcılığıyla ilgili kafasına takılanları yanıtlamaya çalışıcam saygılar
BArbaros hoşgeldin. Yeni bir bilgi kaynağı her zaman iyidir. Av hikayelerini, varsa resimleri ve teknikleriyle birlikte bekliyoruz. İmza ayarlarından adını, yaşını yazarsan ve kendini biraz daha tanıtırsan seviniriz. Selamlar ve rastgele.
tamam reis ben 25 yaşındayım akdenizde antalyada amcamın teknesi var ve yanında çalışıyorum ankaraya geldim çünkü kendi teknemi alacam bu da biraz para gerektiriyor ama ilerleyen zamanda sizlerlen çok olayımı paylaşcam biz genelde açık deniz su üstü paragetasıyla avlanıyoruz vinçle takım suya inerken biri takımı yamliyor biri de vincin suya takımı sağmasına yardımcı oluyor burası kolay ama takımdan balığı almak ölüm kalım meselesi en güzeli kıyıdan avcılık 400 lük köpek takıma düşerse vay haline o zaman tüfekle öldürüyoruz anlıyacağınız fazla zevki yok ama kıydan avcılık daha keyifli
Merhaba, aramıza hoşgeldin Barboros Adını ve doğum yılını bir de imzana eklersen ayrıca mutlu oluruz Teşekkürler,
Tabi ismim baybora tekirdağlıyım 03 11 1982 ankara doğumluyum kütük tekirdağ resmim profil kayıtlarında var beni görmek isteyenlere boş vakit lerimde internete girerim serbest dalışım çok iyidir zıpkın olayını müren kazası atlatınca bıraktım şimdilik bu kadar
malesef yanlız niye yasak benim hayatımın avcılığını ve geçım kaynağı o da bir olta takımıdır sonuçta
melih bey bu paregeta benim sporum sanatım geçım kaynağım balık avım dır ve bu benim özellikle bir sporum dur bilgilerinize arz ederim sizin takım on kancadır benim anlayışım bin kan cadır paregeta olta takımlarına girer ve çok kösteklisini profosyonel avcılar kullanır prof. dr. atilla albazıın kitabını okumanızı tavsiye ederim olta balıkçılığı diye kitabın arkasında paregeta bölümü size yardımcı olacaktır
ilk önce ben melih bey değilim. ikincisi siz nerde balıkçıklık yapıyorsunuz.? profesyenel balıkçı belgeniz varmı? son olarak biz burda kimseyi yargılamıyoruz eğer amatör balıkçı isen yasak!
Arkadaşım.... Burası ametör balıkçılıkla uğraşan ve kendi tuttuğu kadar balık avlayıp, doğaya saygılı davranan. küçük ve fazla balığı geriye salan, tuttuğa balığı kafasına tüfek sıkmayıp, şefkatle yanaşan, bu işten zevk alıp para kazanmayan birde üstelik tuttuğun 10 katı masraf yapan, tuhaf insanların olduğu bir site.... Sen Sıkılırsın Canım Burada.... Boş ver kendine başka bir ortam bul bence Saygılar...
Hamdi Bey Antalya Alanya Kibris Arasi Balikçilik Yapiyoruz Ben Reis Değilim Tayfayim 20 Personel Var Belge Reis Te Ve Son Olarakta Ben Hayatimi Balikçilikla Ve Balik tutmaya Gönül Verenlerdenim Uye Olmamadaki Amaç Bütün Balik Tutmaya Gönül Veren Kardeşlerimlen Konuşmak Bilgilerimizi Tazelemektir Saygilarimla
Alınganlığa gerek yok. Amatör balıkçılar için parakete yasak demiş sirküler. Ticari balık avında tabii ki o da bir yöntem.
Ama bu yasağa karşı gelinerek kurulacak bir paylaşım olamaz.Israrınızda haksız olduğunuzu bilmenizi isterim.Paylaşımlarımız kurallar çarçevesinde değer kazanaktır.Kurallar da, sürdürülebilir sportif ve amatör balıkçılık çerçevesine dahil olanların tümüdür .Sevgiler
Arkadaşlar, profesyoneller için denizde parakete yasak değil !!!... Sanırım siz arkadaşımızın bulunduğu şehir Ankara olduğu için tereddütte kaldınız İç sularda yasak evet, ama denizler için bir yasak yok...
synh. namık bey tuhaf insan sensin ailen ve annen den aldığın terbiye bu kadarmı ilk önce düşmanın bilem olsun meraba demeni beklerdim 1.) sen zevk olsun diye yapıyorsun ben ise rızkımızı çıkartıyorum 2.) sen 8 kg sazan yakalamaktan hoşlanırsın ben bir tonun üzerinde balık yakalamaktan hoşlanırım 3.)400 kg lik köpek balığını tekneye almanın yolu tek dir biz katil değiliz sen belki anlamassın çünkü balığa gönül vermekaçık denize gönül vermektir 4.) bu takım ise 40 no misineyle 70 kg akya yakalayamassın bizim takımlarda 1 tonun üzeri için dizayn edilmiştir küçük takımla yakalayamassın 5.) garip bi vakkasın insanlarlan konuşmanı düzelt balıkçılğı öğren yanıma öğle gel kendine iyibak istersen başka bir site sen ara kendine
pareketa Sayın Barbaros Bey Pareketa anlayışı üzerine tartışmıyoruz burada söz konusu olan kurallar amatör balık avcılığında pareketa kullanımı yasaktır.Denizde profesyonellere serbesttir yasak dönemde olmamak kaydıyla bu sınırlar içinde kalmak koşuluyla sizin deneyimlerinizi dinlemekten memmun olacagız.
Yooo işte bu olmadı. hem hiç olmadı. Aile terbiyesinden söz eden, kendisinden büyüklerine böyle hitap etmez. Burada hiçbirimiz bu tarzda konuşmuyoruz. Sadece ben ticari avcılık yapıyorum desen yeterdi,ayrıca Namık arkadaşımızın sözlerini tam olarak anladığını zannetmiyorum. Sen şimdi bana da aç ağzını yum gözünü ben senin baban yaşında belki babandan da yaşlıyım. Senin yaşının iki katı kadar denizlerde dolaştım ama sen geldiğinde bize birşeyler öğretirsin dedim. İlk mesajıma bak. Sen ise buradaki arkadaşlarının, ağabeylerinin kim ve ne olduklarını, balıkçılığı ya da diğer konuları ne kadar bildiklerini bilmeden ver yansın ediyorsun. Umarım büyüklerinden özür diler ve aramızda kalıcı olursun. Selam ve sevgilerimle.