slm murat baicim bu tip makinalar benimde aklımı çeliyor pek bilgim yok ama acaba diyorum bu yeni bi teknolojide biz mi geri kalıyoruz herkes kullanıyor gerçekten kullanmak lazım mı bizim makinalara göre daha mı iyi yoksa tüketicilere yeni bi model diye piyasaya sürmek mi bilmiyorum sen en iyisi bikullan artıları eksileri neler gerçekten çok ileri bi teknoloji mi bizide bilgilendirirsen sevinirim
Hüseyin abi, çok yeni bir teknoloji değil, dışarıda adamlar uzunca bir süredir kullanıyor, bizim kainelre göre dahamı iyi dersen, bu çok göreceli, amaç ve kullanım alanı farklı diye düşünmekteyim, hafif ve kuvvetli olması açısından, sahte yemler ile at çek avcılığı için tasarlanmış, Pazar günü ilk kullanım intibası güzel, tabiki daha çok yeni, tecrübelendikçe izlenimleri paylaşırım.
valla yeni makinanı sevmene çok sevindim...sürekli atış antremanı yap...ama bunu kurşunla yapma...çünkü kurşun küçük damla şekline ve hava direnci çok yüksek...yani bu atışlar seni yanıltabilir abi...bence sürekli sahtelerle atış yap...daha iyi olacaktır... bakalım bait casting makina ile ilk trofeyi kim alacak...şimdiden bol şans...ben bu akşam yine avlakdayım... önümüzde ki günleri iple çekiyorum...
2 sene önce cabelas prodigy edinmiştim bitane muhteşem bir makinaydı fakat kuş yuvası denilen misinanın dolanmasını birtürlü engelleyemedim özellikle sahte değiştirdikten sonra çok sıkıntı çekiyordum okadar sinir bozucu bir hale gelmiştiki makinayı elden çıkardım ama şuda bir gerçek ayarını tutturduğum kısa aralıklarda gerçekten severek kullanmıştım değişik bi tadı var umarım randımanlı kullanabilirsiniz saygılarımla
http://www.ultimatebass.com/content/view/72/83/ abi bu linkdeki bilgileri okumalısın bence...long range(uzun mesafe) atışları ile ilgili...
Murat abi beni acaip umutlandırdın Biraz daha kullan bakalım gerçekten tahmin ettiğimiz kadar kullanışlı ve zevkli bir makinamı Şu makinayı zorlayacak bi balık gesinde inşallah ondan sonra gerçek yorumlarını görelim
Yok Yok Turgayım direk sahtelerle atçek yapmaya başladım, eee 50-100 atışta ve sadece 2. atışta bir kere dolaştırmak fena sonuç değil Bu arada gönlümüz tüm dostlarla birlikte, ben olayım, sen ol, başka bir dost ola, hepsi aynı derece mutluluk verecektir kardeşim, Allah gönlündeki avlarla buluşmak nasip etsin.
Harika adam makinelerine modifiye yapmış shimano gelene kadar ben banax ile acemiliği bir atayım bakalım, curado neler gösterecek
bende 2 tane var. ilkini 2 sene önce aldım öğreninceye kadar çok misina yedim ama öğrendikten sonra bir tane daiwanın yanına bir tane de shimano ekledim ama kıyıp ta onu kullanmadım daha ama çok zevkli avcılığı var atıştan sonra parmağınla kontrol ederek durduruyorsun misina yatağını bendeki makinalar left hand size de tavsiye ederim.