Low profile baitcasting makine

Konu, 'Makineler' kısmında eskina_man tarafından paylaşıldı.

1. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

murat baicim bu tip makinalar benimde aklımı çeliyor pek bilgim yok ama
    acaba diyorum bu yeni bi teknolojide biz mi geri kalıyoruz herkes kullanıyor
    gerçekten kullanmak lazım mı bizim makinalara göre daha mı iyi yoksa tüketicilere yeni bi model diye piyasaya sürmek mi bilmiyorum sen en iyisi bikullan artıları eksileri neler gerçekten çok ileri bi teknoloji mi bizide bilgilendirirsen sevinirim :)

2. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Rıfatım neler dersin sen, Valla Allah söyletiyor :D :D

3. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    Hüseyin abi,

çok yeni bir teknoloji değil, dışarıda adamlar uzunca bir süredir kullanıyor, bizim kainelre göre dahamı iyi dersen, bu çok göreceli, amaç ve kullanım alanı farklı diye düşünmekteyim, hafif ve kuvvetli olması açısından, sahte yemler ile at çek avcılığı için tasarlanmış,

Pazar günü ilk kullanım intibası güzel, tabiki daha çok yeni, tecrübelendikçe izlenimleri paylaşırım.

4. modena

modena

valla yeni makinanı sevmene çok sevindim...sürekli atış antremanı yap...ama bunu kurşunla yapma...çünkü kurşun küçük damla şekline ve hava direnci çok yüksek...yani bu atışlar seni yanıltabilir abi...bence sürekli sahtelerle atış yap...daha iyi olacaktır...

bakalım bait casting makina ile ilk trofeyi kim alacak...şimdiden bol şans...ben bu akşam yine avlakdayım...

önümüzde ki günleri iple çekiyorum...:)

5. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    penn sargus shimano baitrunner 6500b
    En İyi Avı:
    yildizli trakonya 53 cm 1,5kg sinarit 1,75kg
    2 sene önce cabelas prodigy edinmiştim bitane muhteşem bir makinaydı fakat kuş yuvası denilen misinanın dolanmasını birtürlü engelleyemedim özellikle sahte değiştirdikten sonra çok sıkıntı çekiyordum okadar sinir bozucu bir hale gelmiştiki makinayı elden çıkardım ama şuda bir gerçek ayarını tutturduğum kısa aralıklarda gerçekten severek kullanmıştım değişik bi tadı var umarım randımanlı kullanabilirsiniz
    saygılarımla

6. modena

modena

7. Hectic

Hectic Eren

Favori Kamış:
    2.70 Tolee Kawahagi Vsp 902 10-45gr
    Favori Makine:
    Cormoran Corcast Supermatch 8Pi
    En İyi Avı:
    Levrek
    Murat abi beni acaip umutlandırdın :) Biraz daha kullan bakalım gerçekten tahmin ettiğimiz kadar kullanışlı ve zevkli bir makinamı ;) Şu makinayı zorlayacak bi balık gesinde inşallah ondan sonra gerçek yorumlarını görelim :)

8. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    Yok Yok Turgayım direk sahtelerle atçek yapmaya başladım, eee 50-100 atışta ve sadece 2. atışta bir kere dolaştırmak fena sonuç değil :D

Bu arada gönlümüz tüm dostlarla birlikte, ben olayım, sen ol, başka bir dost ola, hepsi aynı derece mutluluk verecektir kardeşim,

Allah gönlündeki avlarla buluşmak nasip etsin.

9. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    Harika adam makinelerine modifiye yapmış :D shimano gelene kadar ben banax ile acemiliği bir atayım bakalım, curado neler gösterecek :p

10. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    Eyvallah Eren, balık gelsinde makineyi kamışı bi kenera atar ellede çekeriz :D

11. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    bende 2 tane var. ilkini 2 sene önce aldım öğreninceye kadar çok misina yedim ama öğrendikten sonra bir tane daiwanın yanına bir tane de shimano ekledim ama kıyıp ta onu kullanmadım daha ama çok zevkli avcılığı var atıştan sonra parmağınla kontrol ederek durduruyorsun misina yatağını bendeki makinalar left hand size de tavsiye ederim.