Teşekkürler onur.Ne avlamak isteğini söylersen sana yardımcı olmaya çalışırım.Bunları avladığım yer Küçükkuyu limanı içi
teşekkür ederim. İnsanlar lüfer takımlarını genelde hazır satın alır.Hazır takım yapıp satanlar kocaman jelatinli bir şişe mantarını takar hazır takıma böylece daha albenili olur müşteriye.Takımı alan müşteri şöyle düşünür (eğer mantar daha büyük olursa balığın dikkani daha çok çeker)bu yanlış.kibrit çöpünün başı kadar strafor hem yemi kaldırır hem balığın kafasını bulandırmaz.Özellikle bu mevsimde lüfer oldukça az ince detaylar önemli.
takımlarımın fotoğraflarını yakında detaylı olarak koyucam hüseyin abi teşekkürler.ayrıca bu zamanda daha iyisi dün akşam oldu ama artık foto koymuyorum gerek yok sanırım
Bu ne balığı oluyor çıkaramadım,kendisini livarımda en son aylar önce görmüştüm Tebrikler güzel av olmuş ....
Eyvallah. Çanakkale tarafını düşünüyoruz cumartesı sabah çıkıp pazar akşam dönmeyi düşünüyoruz. Av olarak Levrek,Lüfer... Çanakkale hakkında bilgin vardır
Yapma ya...Koy dostum fotoyu, koy sen. Yalvartma beni. Hatta yeni bir paylasim yakisir ona. Simdiden maasalllah diyorum.