Lüfer av raporu(Önder-Kumburgaz)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında onder1905 tarafından paylaşıldı.

1. dejavu3461

dejavu3461 harun

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=19910

bu linkte resim ekleme anlatılıyo.
    ben de kısa süre önce mesut arkadaşımızın bu linki göndermesiyle öğrendim :)

2. sebahattinsebahattin

sebahattinsebahattin sebahattin

arkadaşlar benim zonguldakda arkadaşlarımdan aldığım haber dun dece zokada 20.25. lufer aldıkları aralarında kofanada varmış yani karadenizden boğaza girmemiş daha cok balık olacak tiyo salam nasıl derseniz ben zoguldaktan bir hafda oldu istanbula geleli biz orda rapalayla avlanıyoduk sabah şafak atarken başlıyoduk atmaya saat ona kadar 15 20 tutuyoduk ve hala arkadaşlarım tutuyolar ve beni arayıp kızdırıyolar bende istanbula tutarım detım srıyede avlananlara sordum hepsi burda rapalayla tutamassın dedıler hekez zoka yapıyo ve burda cinekop var 2 numara kaşık denedim 3 tane yakaladım buda balık arkadaşlarım burayı ararsın dıyolardı bende boğazda cok tutarım dıyodum onlara boğazın huni oldugunu soyledim bütün balıklar buradan geçecek sizi ararım diyodum şimdi hepsi dalga geciyo benle ama burayada gelecek o balıklar rapalayla avlancak yerleri bimiyorum şevkim kırıldı soduklarım burda rapala işyapmaz dediler rapalayla avlanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

3. izmirli erdal

izmirli erdal erdal

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1200 gram çupra ıldırı
    maşallah,izmirde bunları yakalamak hayal,livarın hep dolu olsun.....

4. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Selam

Niye hayal olsun

İzmir'de de Çipura var işte ne güzel.

5. sebahattinsebahattin

sebahattinsebahattin sebahattin

oflu hasan bende oflu sebalattin ben istanbula bir hafda oldu gelelı steye yeni katıldım avladıgın balıklar güzelmiş çok lüfer yakaladım ama turna hic yakalamadım turnayı neyle yakaladın mepsle yaklanıyomuş silikon yemle yakalanıyomuş zonguldakda barajda bu balık yoktu ala balık yakaladım sazan yakaladım bu balığı nerde yakalarım ve neyle yakalarım beni aydınlatırsan sevinirim. burda lüfer yok rapalayla denedim kaşıkla çinekop yakaladım bide burda herkez zokayla tutuyo kaşığın yada rapalanın iş yapabileceği yerleri biliyomusun paylaşırsan sevinirim eyvalla

6. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    başarılı bir av günü gecirmişsiniz.Devamını dilerim.
    Ancak lütfen not etki Kumburgaz önleri ve civarında lüfer Temmuz sonları Ağustos ortaları gibide yapar aklında olsun.
    Sevgiyle kal

7. ferdiy

ferdiy Frd Y.

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    DAM
    En İyi Avı:
    Sazan -800gr
    Dün iş için İstanbul'a gittim. Yenikapı'dan sahil yolunu takip ederek Beşiktaş'a giderken çok fazla kıskandım İstanbuldaki kardeşlerimizi. Bir ara o kadar çok sandal vardı ki, galiba saray burnu deniyor oraya süper bir manzaraydı.

8. katsumoto

katsumoto Hasan

Favori Kamış:
    Shimano STELLA-----Lesath Spinning Shore Game
    En İyi Avı:
    1.150 gr Lüfer 2.5 kg Turna
    Abi hosgeldin...turnaya gitmeyeli baya oldu ben terkos golunde avlanırım genelde..su bu aralar yukek kıyıdan pek atacak yer yok..kayık buyuk avantaj kıralanabiliyor..gölde kasıkla silikonla baya balık aldım..fazla zamanı kalmadı sanırım yavas yavas sezon kapanacak..sezon lüfer sezonu olunca göl fazla cazib olmuyo...baska göllerde turna yapıyor feridun abi bu işin profosoru sana bir iki tavsiye verebilir...benim bildigim bunlar rastgele

9. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.

Daha raporları atmadık sarayburnu ile ilgili tarkan. sadece resimler arşivleniyor toplu atacağız. zaman bulabılırsek. duralım bakalım..(Sarayburnundan fazla balıkmı?)

Son düzenleme: 24 Ekim 2009
  10. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

gördüklerimize yazıyoruz ali.

11. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Çok güzel gerçekten,ellerinize sağlık.Şans yüzünüze güldü bu sene,daha bol ve uzun soluklu avlar dilerim.:)