güzel avlar için tebrik ederim , güzel bilgiler içinde teşekkürler . Paylaşımlarınız hepimiz için çok faydalı olacak hoşgeldin
sevgili Prowess öncelikle aramıza hoş geldin bende daha yeni sayılırım gerçi ama bu foruma çok alıştım. bende dört gözle palamut bekliyorum henüz acemi bir balıkçıyım daha önce hiç tutmadım büyük balık ama mutlaka bu zevki yaşamak istiyorum inşallah palamut bolca olur da ikimiz de muradımıza ereriz. ben avrupa yakasında arnavutköy civarında avlanıyorum acaba aynı teknikler işe yarar mı? paylaşım ve verdiğin bilgiler için teşekkürler
Tebrikler, çok güzel balıklar. Verdiğiniz bilgiler için de ayrıca teşekkürler. Keyifli paylaşımlar dilerim.
çok umutsuzum çoooooooooook... yapmadı bu sene doğru dürüst balık...palamutda hayal bence ama yinede paylaşım için teşekkürler..
sana çok uzak izmir tarafına doğru gelecen 400 km falan gelmen lazım gelecek sen çık ortada buluşalım
Yahu bende bir tane yozuri nin 9 cmlik sahtesi var tam bu sizdekine benziyor..Ama geçen yıl sadece bir kez peşlettirebildim o balığın ne olduğunuda çözemedim altına bi kurşun bağlayıp atmak gerek heralde...tbrkler bu arada
Aramiza hosgeldiniz. Beylerbeyinden bir Bogaz Ustadinin armizda olmasi cok guzel. Ben Kanlicali'yim.Ancak dedemin Beylerbeyi Lutfi Ercin Ilkokulu'nun hemen ardinda evi vardir. O yuzden oralari cok iyi bilir ve ozlemle hatirlarim. Bizi Bogazbalikciligiyla doyurun lutfen. Cok guzel bilgiler ermissiniz. Hic torik cikiyormu kiyidan? Bu sene yaptimi? Eskiden cok nadir palamut torik kasim15'den sonra tutulurdu.Simdi goruyorum ki hala umudunuz var.Kuresel isinmamidir sebebi acaba?Luferde keza.Su anda Bogazda bitmis olmasi lazimdi. Neyse...Saglicakla kalin dostum.
Abi ben açık konuşuyorum, İstavrit, İzmarit, Sardalya, Mezgit tatlısuda 2-3 tane kızılkanat dışında pek bir balık tutmadım eğer unuttuğum yoksa... Ama bu tuttuklarımda iyiyimdir hani Ama Lüfer, Palamut tutmak büyük hayalim. Beylerbeyine gelirim ama orada ne yapmam lazım bir anlatın lütfen