Sevgili Bilal, Ben senin yaşından 3-4 yaş daha ufakken yani minimum 25 sene önce, Güzel istanbul umuzun denizleri temizken ve bolca balık varken, Rahmetli babamın tek bir tane 2,5 metre DAM kamışı vardı, Alır giderdim Kartal'dan daha sahil yolu yapılmadan önce lünepark vardı tam oradan; 11-12 yaşında çocuk ağırlıksız kaşığı, kamışla ne kadar ileri atabilirse işte sen hesapla artık, o kadar atıp, at çek ama boş yok 40-50 parça çinekop yakalar eve götürürdüm, birde bak bugünün yemeğide evin küçük oğlu tarafından karşılandı gibilerinden triplere sokardım kendimi. Neyse duygulandım yine, Zaman değişti balık azaldı, azaldıkçada nazlandı, benim tercihim kaşıktan yana, Kaanım linkte 3 kaşık var hangisi??
bende tartışmaya yeni bir boyut getiriyim bari jumbo marka fransız çatalları kaşıkdan bile daha etkilidir.
bana kalırsa maddiyat konuşuyor biraz. çok kaliteli bir rapalayla şov yapabilirsin ama sıradan 2 liralık rapalalarla ancak atış yapmış olursun bazen. ben böyle değerlendirdim. 5 lira ila 10 liralık kaşık arasında bence aşırı fark yok. ama 5 lira ile 100 liralık rapala arasında uçurum gibi fark vardır bence. bana kalırsa gördüğüm kadarıyla rapalalar daha iyi iş çıkartıyo.
ben lüferin önüne defalarca rapala attım nafile. tutamadım. ama bir kere takip almıştım. tuttuğum zaman neyle tuttuğumu söğlerim. tabii o günleri görebilirsek