İşte hasta diye buna denir.Lüfer hastasıGeçmiş olsun derdim ama geçmek bilmezki.Mezarda biter bu sevda
Elinize sağlık bence çok güzel olmuş..Komik değil..Özellikle yakalanması sırasında dikkat edilmesi gereken inceliklerden bahsetmeniz gerçekten bilgilendirici..daha önce hiç lüfer yakalamamış biri (mesela ben) için oldukça aydınlatıcı.. Ben size internette lüfer hakkında rastladığım daha komik bir şey söyleyeyim İsim vermeyeyim ama "sahiplere özel" çok bildik bir satış sitesinde "donmuş lüfer" satılıyor hiç aklıma gelmezdi ama adamlar 1 yıllık şoklanmış balıkları satıyorlar ..Umarım sağlık açısından zararı yoktur.
tek kelime ile süpersin ...bizim gibi lüfer hastaları için müthiş bir kaynak ...kafana takılan ne olursa sorabilirsin Rasgele
önce site güzel olmuş faydalı bilgiler,, sonra Boğaçım kafama takılan bazı konular var benimde. 1-Uzun olta tasma nasıl atılır? 2-Şanzıman tamam. makinada sorun yok. Cumadan çıkıp pazar akşamı nasıl dönülür. 3-Dolapta kıyamet gibi yem oldu. Lüfer tutmaktan anlarmısın? 4-Kofana görsen tanırmısın? 5-Abi benim olta balık tutmuyor ben tutsam sen çekermisin diye bir soru duysan ne yaparsın?
1-''Tasma atma sanatı TASAGAMİ '' adlı eserimde ayrıntılı vermiştim Ustacım 2-Önce hanım akrabasına gönderilir ,cuma akşamından limana akılır 3-Bana yem ver sana dünyayı vereyim 4-Ben tanımasam da kofana beni tanır 5-Bu ''USTALARA SAYGI''kuşağının doğal sonucu ,ben tasmaladım sen çektin ...Ama bu sefer kepçem yanımda olur
Bu siteye para ödüyormusun yani en sonu .com ya onun için sordum genellikle böyle oldumu para ödenir.