Herkeze selam başıma gelen en güzel ve unutamadıgım olayımı anlatıcam bir akşam amcam balık tutmaya bizim büyükderedeki sağlığın oraya gitti bende babamla marketteydim babam gel gidip bakalım dedi tamam dedim gittik hiç balık yakalıyamamış yanındakilerin kovada bir kaç tane dil balığı vardı sonra amcam babamla muhabbete daldı olta denizdeydi bende oltayı elime aldım olta elimde olunca kendimi büyük bir balıkçı olarak hissediyodum sonra oltayı bi iki kere hareket ettirdim aniden oltayı bi şey çekti önce anlamadım dedim heralde dalgadır sonra misinayı sarmaya başladım ama neredeyse misina kopacak gibiydi oltanın ucu bükülüyordu amcama bi bak dedim ve arkasına dönmesiyle oltayı elimden kaptı ve çekmeye başladı bana büyük bişey dedi heyecan içinde bekliyorduk çekti çekti kıyıya yaklaşınca misina boşaldı amcam kaçtı dedi ama hala çekiyordu ve anide suyun üstünde zıpladı yanındaki pullar parlıyordu ve en sonunda karaya çıkardık hemen yere düştü balık çok büyük bir lüferdi eğer 5saniye geç kalsaydık balık denize düşcekmiş o akşam balığı yedik ve bu olayı hiç unutmadım.
Lutfen imza ayarlarini yapinizdabu guzel aniyi paylasani daha yakindan taniyalim..(Profiliniz bolumune tiklayin.Isim, soyad-Istenirse, dogum tarihi, katilinan yer, kan gurubunuz.) Eger hala tanisma konusu acmamissaniz lutfen tanisalim bolumundede kendinizi tanitan bir konu acin. Keyifli paylasimlar.
Oldu oldu...Sizin orda saglik ocagi yok mu? Kan gurubu bilmek onemlidir. Allah(CC) tecrube ettirmez insaallah... Saglicakla kal.