lüfer-palamut gebzeye ulaşmışmıdır?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında maceratorr tarafından paylaşıldı.

1. maceratorr

maceratorr

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 12 kilo
    gece kıyıdan parlak mantarlı dip takımlarıyla istavrit takmak suretiylelüfer yada palamut alınırmı görüşü olan varmı?yada neye atmamı önerirsiniz?

2. çinekolog

çinekolog Gökhan

valla geçen sene bu zamanlar palamut diliskelesinde çok güzel avlar verdi ama bu sene oraya ulaştı mı ulaşmadımı sana sormak lazım bigün dene bizede haber etmeyi unutma :)

3. KANCA

KANCA ümraniye atakent

Favori Kamış:
    LINEAEFFE FERRARİ EXTREME 2000 4.50 cm. 3 parça Cormoran Seacor SURFMASTER 4.20 cm 3 parça
    En İyi Avı:
    elimdeki levrege sordum benden daha büyügü var dedi
    banada haber verin banada:confused: :rolleyes: :eek:

4. vatos70

vatos70 oktay arıkan

En İyi Avı:
    eşkine 1,5 kg
    :((((

pazar günü diliskelesindeydim ve bırakın lüferi, palamutu, istavrit bile adam gibi yoktu.... ve deniz şimdiye kadar görmediğim kadar pisti:( hatta geceden eşkinaya kalan 5-6 kişi vardı sabaha kadar tek vuruş alamamışlar.... bence havaların bıraz soguması lazım...gene de diğer arkadaslardan gidipte bırsey bulan olursa buraya yazarsa bende memnun olurum.

5. çinekolog

çinekolog Gökhan

maalesef abi bizdende giden arkadaşlar oldu ama biraz izmarit biraz istavrit birazda mezgit yakalamışlar. bana göre kayda değer balık yoktu... eskihisar geçenlerde uskumru yapmış haberin var mı oktay abi???

6. vatos70

vatos70 oktay arıkan

En İyi Avı:
    eşkine 1,5 kg
    gecen formda bende okudum ama ne hikmetse, eskıhısar balıkcılarının tezgahlarına düşmedi o uskumrular :( bu hafta büyük ihtimalle feribot iskelesinin arkasına gideceğim.... birsey cıkarsa buradan yazarım... kendıne ıyı bak kardesım.

7. çinekolog

çinekolog Gökhan

sağol turgay abi görüşürüz :)