gece kıyıdan parlak mantarlı dip takımlarıyla istavrit takmak suretiylelüfer yada palamut alınırmı görüşü olan varmı?yada neye atmamı önerirsiniz?
valla geçen sene bu zamanlar palamut diliskelesinde çok güzel avlar verdi ama bu sene oraya ulaştı mı ulaşmadımı sana sormak lazım bigün dene bizede haber etmeyi unutma
((( pazar günü diliskelesindeydim ve bırakın lüferi, palamutu, istavrit bile adam gibi yoktu.... ve deniz şimdiye kadar görmediğim kadar pisti hatta geceden eşkinaya kalan 5-6 kişi vardı sabaha kadar tek vuruş alamamışlar.... bence havaların bıraz soguması lazım...gene de diğer arkadaslardan gidipte bırsey bulan olursa buraya yazarsa bende memnun olurum.
maalesef abi bizdende giden arkadaşlar oldu ama biraz izmarit biraz istavrit birazda mezgit yakalamışlar. bana göre kayda değer balık yoktu... eskihisar geçenlerde uskumru yapmış haberin var mı oktay abi???
gecen formda bende okudum ama ne hikmetse, eskıhısar balıkcılarının tezgahlarına düşmedi o uskumrular bu hafta büyük ihtimalle feribot iskelesinin arkasına gideceğim.... birsey cıkarsa buradan yazarım... kendıne ıyı bak kardesım.