Emin tebrik ederim. benimde en çok sevdiğim şeylerden biride kamp kurmak ve günlerce orada kalmak bazen güzel imkanlar buluyor ve uzun süreler kalıyorum bazende zaman ve iş gereği kalamıyorum gittiğim uzak yerlerde en az 3-4 gün kalmayı çok istiyorum bazen oluyor bazende olmuyor Avların daim olsun daha iyileri ve irileri rastgelsin
tebrik ederim emin. yıllarca kamp yaptım ama balıkla kamp hayatını birleştirmeyi akıl edemedim. fotograflara bakınca çok şey kaçırdığımın farkına vardım. keşke daha önce tatsaydım balık keyfini. sevgili forum arkadaşlarım olta takımlarım hazır olduğunda aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum.
tebrikler emin yalnız dikkatimi çekti ordaki sarıkanatlar yeşilköydekilerden daha bi tombul geldi bana bilmem fotograftan mı öyle
Selamın aleyküm Emin bey merhaba ben ilker lüfer yazınızı okudum tebrik ederim çok güzel balıklar ben bu konuda çok acemiyim devamlı forumları siteleri takib ediyorum 3 arkadas bizde arabaya atlayıp biyerlerde balık yakalayalım istiyoruz bir türlü nerde ne yakalarız çözemedik bayrampaşada oturuyoruz bizimde arabaya atlayıp biyerlere gitme imkanımız var ancak bir türlü spin oltamı alsak surf oltamı alsak diye arastırıp sorustururken becerip bişey yapamıyoruz bize bi yardımcı olurmusun carsamba gunu gitmek istiyoruz gidelimmi bizde şileye gidersek nasıl olta alalım nasıl takım götürelim zahmet olmazsa yardımcı olursan cok memnun oluruz