luferin bayram zıyaretı-2

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında onder1905 tarafından paylaşıldı.

1. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    İşte tebriklik bir av ve tebriklik bir anlayış :) Teşekkür eder avlarının devamını dilerim :)

2. carp

carp Mehmet

Denizde yeni yeni başladık. Lüfer avına da çok hevesliyim. Silivri'den her an gelebilirim. Bereketli avlar...

3. onder1905

onder1905 Önder

Favori Kamış:
    El Oltası
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Arkadşlar bugun yani 16 Ekim salı sabah saatlerinde 1-2 sandalda 1-2 lufer vardı ılerleyen saatlerde 1 vurus bıle alamadık herhalde elveda zamanı geldı gıbı bırsey(Tabi kumburgaz ıcın bahsedıyorum) Eger kumburgaza yakın yerlerde avlanan arkadaslar varsa bulundukları yerlerde vazıyet nedır bıldırırlerse sevınırım

4. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    ellerine sağlık güzel av olmuş ,paylaşım için teşekkürler

5. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    surf kamış,cormoran big ben 6000 pi makina
    .

bizde bu haftasonu tekneyle kumburgaza gelcektik Önder abi hiç gelmeyinmi dersin?

6. onder1905

onder1905 Önder

Favori Kamış:
    El Oltası
    En İyi Avı:
    Lüfer
    bugun ogleden sonra 3 tane aldım arkasından 2 tane cınokop sarı kanat arası buyuklukte aldım ne desem yalan olur kısmet sansa kalmıs bısı.Balık yok deerım 5 dk sonra bır bakmıssın oltalar bos durmuyo:) yada tam tersı arkadaslar acayıp balık var dıyosun 5 dk sonra balıktan eser yok:p