Lüferlerin Dansı - Fisher Vets Çınarcık Avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında AkÇ@Y tarafından paylaşıldı.

1. ORKİNOS61

ORKİNOS61 MUSTAFA

Anladiğim Kadariyla Denizin Durumu Süt Liman.süt Limanlik Havada Ve Güneşli Bir Havada Baliklara Rast Gelmenizden Dolayi Av Yapamadiniz.birde Lüfer Yada Palamut çaparisi Deneseydiniz Emin Olun Baliğa Doyardiniz Diye Tahmin Ediyorum.bide Size şöyle Bir öneride Bulunuyorum Gitmiş Olduğunuz Avlağa Yakin Yerlerde Ilişken Tabir Edilen(dibi Kaya) 11 12 Kulaç Derinlikte Olan Yerlerde Gece Yemli Zoka Kullanarak Avlanmayi Deneyin Pişman Olmazsiniz Eğer Ayni Sürüye Rastlarsaniz Gece Sabaha Kadar Tekne Yüküyle Lüfer Avlarsiniz.hatta Yeminiz Yetmez.lüfer Keserek Yem Yapmaya Başlarsiniz.saygilar

2. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Çok sağol abi.Abi çok eminim ki onlar lüferdi.Hani cidden gözüm kapalı tanırım çünkü bu balığa hayranım.Zaten su üstünde atlayan bir kaçını da gördük.Kesinleştirdik:)

3. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Çok teşekkürler Ahmet darısı herkese:)
    Çok teşekkürler.9 tane de olsa keyfi bize yetti:)
    Heyecanı bile yeterliydi abi.O anı tekrar görmek için neler vermezdim.Cidden hiç balık almasamda olur yeter ki görsem:(
    Ben de bu inanca kapıldım abi:)
    Abi ne yazık ki öyle bir çaparimiz yoktu:( Hatta aklıma ilk sen geldin desem yalan olmaz.Acaba Alico abi olsa ne yapardı dedim. Ama abi gerçekten elimizden geleni yaptık ama nafile:(
    Bekle beni abimm gelivercm yanına:D

4. Taytai

Taytai Mustafa

Favori Makine:
    Okuma
    Raporu okurken bir an gerçeklikten koptum. Sonunda da "birden bire uykudan uyandım meğer rüyaymış" gibi bir cümle bekliyordum :):) Yıllarca hafızalardan silinmeyecek bir görüntü olduğuna eminim. Tebrikler; resimlerinizi görmek için sabırsızlanıyorum :)

5. Togay

Togay H.Togay YILMAZ

KÜT KÜT KÜT muratım hikayeni okurken yani bu küt küt küt bölümünü okurken walla içim güm güm güm etti ni yemi ? tam o bölümü okurken salonun kapısı kapalıydı ve bizim ufaklık oyuncak arabasıyla kapının öbür tarafından 3 kere KÜT KÜT KÜT diye vurdu... elimden ayağımdan kan çekildi resmen...

sevineyim mi üzüleyim bilemedim... sürü halinde lüfer görmek herkeze nasip olmaz size nasip olmuş ömürlük bir hatıra olmuş... elini daldırsan alırdın herhalde ama bi tane alamamışsın bunada üzülmek yerine NASİP diyorum dahada ötesi yok...

şu lüfer avına davetini sabuırsızlıkla bekliyorum... murat erhan ve ari kardeş canı gönülden tebrikler...

zaten balıksısız bari raporsuz bırakmayın bizi...

6. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Vermeyince mabud, neylesin mamut, hesabı gibi olmuş, sağlık olsun deyip geçicen, üzerindeki sitresi atmak için, togayın dediği gibi el mesafesiyse kepçedemi yoktu, :) togayı kepçeci alsaydınız keşke, tatlı, tuzlu hikayelerle hem sizi güldürür, canınızda sıkılmazdı, birdahaki sefere, yaaa nasip, kısmetiniz herdaim açık olsun....:)

7. cousteau

cousteau Hüseyin MISIR

Favori Kamış:
    Yabomax SURF 4.20
    Favori Makine:
    Shimano ActiveSURF 採用
    En İyi Avı:
    Torik, 2.5 kg.
    Benzer bir duyguyu bende botumla avlanırken yaşamıştım. Balıkların kayıtsız kalması günün saatiyle ilgili olabilir. Avcı balıkların da eşref saatleri var malum.

Resimleri merakla bekliyoruz Murat kardeş..

8. Togay

Togay H.Togay YILMAZ

ilahi erhan abi sende beni güldürdün, Allahta seni güldürsün inşallah...
    ben orda olucam bırak kepçeyi suya dalar kucaklardım hepsini sevgiyle şevkatle ...
    ahh ahh...

9. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Çok sağol abi.Gerçekten rüya gibiydi:)
    Togay abi çok teşekkür ederim.Gerçekten kısmetimiz değilmiş.İlk fırsatta bir organizasyon yapıcaz abi.:)
    :D Çok sağol abi.
    Teşekkür ederim. Ben de saatle ilgili olduğunu düşünüyorum.HErhalde uyku vaktiydi:D