ilk defa resim gönderiyorum inşallah becerebilirim .resimdeki sultan sarayburnundan 2 saat önce tutulmuştur bendeniz tarafından herkese rastgelsin inşallah.....
Nihayet beyaw. Savaş baltalarını çıkarma vakti geldi demek... Nereye gömmüştüm ben onu bi hatırlıyim. Tebrik ederim, istanbul içerisinde sanırım ilk tutansınız (üyeler içerisinde) Başarılarınızın devamı dileğiyle.. Selamlar.
Çok güzel balık, tebrikler. İstanbul organizasyonunda oylamayı etkileyebilir belki Bu arada şayet gelebilirseniz sizi de aramızda görmek bizi sevindirir. Balığı ne ile aldınız ? Yemli mi yoksa kaşık mı kullandınız ? Eğer gidersek ona göre hazırlığımızı yaparız Paylaşım için teşekkürler, bereketli avlar dilerim...
slm arkadaşlar öncelkle resmi webcam la çektiğim için biraz kötü olmuş sanırım bu deniz sultanını yemliyle tuttum yem olarak istavrit kullandım. rastgele
slm arkadaşlar öncelkle resmi webcam la çektiğim için biraz kötü olmuş sanırım bu deniz sultanını yemliyle tuttum yem olarak istavrit kullandım. rastgele ayrıca bitane kayık tabağın içinde çektim onuda koyarım foruma
Ahmet birazdan Midedeki halinide yollamaya kalkma sakin. Simdi hastaneye git röntgen cektir falan uzun sürer Tebrikler insallah organizasyondaki arkadaslarda yakalar...