Lütfen Bilgileri Olanlar Yazarsa Sevinirim

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında Best Regards tarafından paylaşıldı.

1. Best Regards

Best Regards nadir

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    Çipura 2 Kg
    Merhabalar yardım ve soru bölümü göremediğim için bunu burda paylaşmak zorunda kaldım yada sitenin acemisiyim diyeyim lütfen burda sadece amacım soru ve siz değerli dostlarımın bilgilerinden ve düşüncelerinden tecrübelerinden faydalanmak konumuz şu biz bir bot almayı düşünüğyoruz bot olarak neleri tavsiye edersiniz ama zodday tarzı diyil ve onun yanında denizden 200 metre acılmak sartıyla elektrikli motor alamayı düsünüyoruz bunun için bizim için ideall olan hangisidir ve bunları aldıktan sonra sahil güvenlikle yakalansak bile kanuna ve nizama uygun sartlar nelerdir bizlere neler gerek bunları bilgil ve yetki dostlarımız abilerimiz bizimle paylaşırsa sevinirim herkze teşkkürler

Nadir Kavim..

2. 56562

56562 xxx xxxxx

Nadir Bey merhaba,

Açmış olduğunuz konu ve sorduğunuz sorular o kadar çok gündeme geldiki, eğer konu açtığınız forumu biraz araştırırsanız fazlasıyla cevap bulacaksınız. Sorduğunuz konularda açılan konulardan birisi aşağıdadır.

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=25927

Bence siz ön araştırmalarınızı kendi bütçenize göre tamamlayıp belli modellere konsantre olun. Sonra konu açıp bu modeller hakkında bilgi isteyin yada hangisini alsam diye direk sorun.

3. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Hatırlamak zor..:)
    Nadir Kardeş..
    Ankarada oturmama rağmen hemen hemen bütün karasularımızda avcılık yaptım gerek denizleri gerekse iç suları hemen hemen iyi bilirim.İç sularda benzinli motor yasaklandığından beri elektrikli motor kullanıyorum ve şimdiye kadar bir sorun ile karşılaşmadım.Ancak denizde nezaman ne olacağı belli olmaz.Sana tavsiyem denize açılacağın motor en azından 5hp. olmalıdır.Bot olarak D burunlu almanda yarar var.Çapa atarken veya toplarken botun tüplerine halat sürtünmez.Ahşap tabanlı olursa kurman, saklaman ve taşıman kolay olur ama genede denizde kullanacaksan alüminyum tabanlı olması tercih sebebidir. Ben genelde 2-3 kişi avlanıyorum botun üzerinde 3.10 mt.zodiac tipi.Denizde 9,9 hp. kullanıyorum iç sularda elektrikli haibo et54 model motor ile 110 amp. akü.Taktir ve karar senindir tabiki.
    Saygılar.

4. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Zeynel Bey,
    Geçen hafta sonu oradaydım ancak yollar berbat araba saplandı zarzor çıkarttık özellikle tepeyi çıkarken çimento tozu gibi kum yığını olan yerde kayma yaşadık ve 2 sefer aşağıdan kaptırmak zorunda kaldık.Ama son bir hafta içerisinde ciddi bir yağış olmadığını düşünürsek rahat bir şekilde gidebilirsiniz.
    Saygılar.

5. kemalyaman34

kemalyaman34 Kemal

Favori Kamış:
    Muhtelif çap ve markalarda makina ve kamış
    En İyi Avı:
    Turna : 72 cm.
    Elektrikli motor denizde sizi yolda bırakır. ayrıca deniz için sağlam ve zodiac tipi bir bot almanız şart. göller için bu tip sorunlar olmaz ama deniz başkadır. o yüzden iyice araştırıp kararınızı ona göre verin.

6. Best Regards

Best Regards nadir

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    Çipura 2 Kg
    sağolun arkadasalr

7. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Azda olsa fikir verebildiysek ne mutlu bizlere..
    Kolay gele..