Macera Ruhlu İnsanlara Gem Vuran Karamsar İnsanların Dikkatine!

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında volky1991 tarafından paylaşıldı.

1. onur1872

onur1872

abi kesmesinler bizi? kapkaççısı var tinercisi var..sonuçta gideceğimiz varsa galapagosa gitmiyoruz büyükadaya kınalıya vs gidiyoruz :)

2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Aman ha, sakın ha. Zinhar olmaz, olabülemez.:cool: Gitmeyesüz sakın, keserler sonra sizi.:eek: :eek:

:D :p

3. adventurer

adventurer umut yetişken

En İyi Avı:
    iki torba midye:)
    çok sevdiğim bir sitenin sloganı şuydu:
    (şambriyeline yelken takıp atlantiği geçmeyi hayal edenlerin sitesi)

olay budur....

4. turty

turty turan

Favori Kamış:
    FOX HORİZON SFD
    Favori Makine:
    FOX STRATOS FS 12000 MAG
    En İyi Avı:
    TROFE SAZAN 39.50 :) nasipse
    paylaşım için teşekürler volkan gerçekten mütiş bir inanç insanın etkilenmemesi mümkün değil

5. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    Çok güzel bir paylaşım ancak aramızda o kadar karamsar insanlar olduğuna inanmıyorum. bu macerayı takdir etmeyecek bir kişi de olamaz. başlığı düzenlersek daha iyi olur gibi. mesela "Hakan Güvenç'in botla Türkiye turu" gibi.
    Bana sorsanız ben yine Boğazda botla açılmak tehlikelidir yapmayın etmeyin derim. Bunun karamsarlıkla maceracı insanlara gem vurmakla bir ilgisi yok. İşte örnek Hakan Güvenç'e kimse gem vuramamış başarmış. Bize de tebrik edip takdir etmek düşer. Peşinden botla kovalamak değil elbette. ;)

6. volky1991

volky1991 Volkan Aydın

En İyi Avı:
    Şimdilik İstavrit :)
    bence sorun takdir etmek veya etmemek değil.şunu takdir etmicek TÜRK insanı tanımıyorum ki sizde bilirsiniz biz türk insanları karşıdan çümbüşe bakmaya bayılırız.dediğiniz gibi bunu takdir etmicek insan zaten yoktur.ama yeni maceraları,yeni hakan güvençleri engellicek insan bol bence. kimse kalkıp botla artvinden akdenize gidin demiyor yada marmarayı turlayın demiyor herkesin macerası kendisine göre nekadar risk alabiliceğine göre değişir.benim isyanım yazın çocuguna 5 milyonluk şişme bi şamdel almayıp onu denizle tanıştırmayıp saçma işlere vesile olan insanlara.kahvelerde oturup okey onamak yerine gelip 1 saatini iskelede olta beklemeye ayırmayan insanlara. yoksa bot işi tekne işi yelken işi zaten herkese göre degil. bide gıcıklığım :D en ufak şeye bile karamsarlıkla yaklaşan insanlara.
    mesela merhabalar ben volkan 3 metre botum var bu hafta sonu şurdan şuraya gitmek istiyorum hemen bi cevap aman ha devrilirsin ölürsün,arkadan bi cevap sakın yavrum ölürsün katiyetle olmaz yapamazsın.anlamadığı şu bi yerden bi yere gitmek için botla illa extreme takımlarmı olması gerekiyor 360 bot 25 hp motoru olmayan bursa güzelyalıdan mudanaya gidemez atıyorum kurşunluya gidemez ölürsün.bunu diyen insanlara bu yazı.
    Onun yerine bak kardeşim şunları şunları yap daha keyif alırsın ama şu malzemeleri unutma çok önemli şu rotayı izle şu kişilere haber ver böle olumlu yönde konuşucaklarına direk kestirmeden sakın ha ölürsün.bunu saçma buluyorum.bu mesajdada bunu açıklamış oldum.