Avlak yeri burasi burak birde deniz inip cikiyor burada o bakimdan biraz zor olur ayakli sehpa ile ama tesekkur ederim ilgin ve onerin icin
En güzel fikir o aslında benimde aklıma glmedi değil. Kafamıza taktığımız şapka kask yada kasket gibi bir şeye küçük parmak kameramızı sabitleyebiliriz o zaman baktığımız her şeyi çekmiş oluruz. Ama bunun sistemi klaydı kuydu nerede tutulur onu bilemiyorum araştırmak lazım.
Emre bu tur bir kamera icin arabami satmam gerekicek ben sadece bond filmlerinde gordum bu tur kameralari fiyatlari ne acaba?
100 ytl gibi bir fiyatı var parmak kamera yaz googlea bir kontrol et bayağı bir modeli var ama kayıt yeri sistem nasıl çalışıyor bilemiyorum ek üniteleri olabilir ama çok pahalı olduğunu sanmıyorum.
Sanırım buldum Ümit kusura bakma işler baya yoğundu ilgilenemedim bu ara siteyle pek. Bendede senin yolladığın resimdekine benzer bi kamera var. Onunla bir takım çalışmalar yaptım. Sanırım bu kamerayı koluna değilde göğsüne sabitlesen çok daha iyi olacak. Hem böylelikle kolun boşta kalmış olur.. Kamerana göre basit bir kılıf dik yada diktir.Tabi kontrol düğmelerinin ve vizörün olduğu kısımların açıkta kaldığı bir kılıf Bu kılıfta yüksekliği ayarlanabilir bir askı olsun. Aynı zaman da kılıfın arka kısmında perlon bantın geçebileceği altta ve üstte olmak üzere 2 kanal olsun. Perlon bant ne dersen eğer. Bel çantalarında yada sırt çantalarında kullanılan bi malzeme. Arabanın emniyet kemerine benziyor hani. Kılıfın içine oturttuğun kameranı önce boynuna daha sonra hazırlamış olduğun kanallardan geçirdiğin perlon bantlarla sırtına sabitle. 2 kanal olsun dedim çünkü böylelikle hem alttan hem üstten tutulduğu için kameran sarkma yapmayacak ve göğsünü çevirdiğin yöne bakacaktır. Bahsettiğim kanallar kafanda şekillensin diye bi foto ekliyorum . Bundan sonrası sana kalmış Hadi kolay gelsin. Cevapta geçiktiğim için özür dilerim.Saygılar
Emrecim su anda pek kayda deger bir gelisme yok.Halen daha uzerinde calisiyorum arasira.Balikta yakalayamiyorum zaten
Eğer avlanacağın yer aynen bu fotoğraftaki yerse tepede görünen o kuleye tripotla makinanı sabitleyebilirsin.
Kuleye sabitlemesine sabitleyebilirim ama zoom a aldigim zaman (cunki arada bayagi bir mesafe var)cok kotu gosteriyor kamera.Ben baligin cekilis anini ve kepceye girisini tumuyle goruntulemek istiyorum.Onerin ve ilgin icin tesekkur ederim Baris kardesim.