Mahşerin Levrek Seferi :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında SedatMert tarafından paylaşıldı.

1. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Toplanıp ne bakışıyorsunuz arkadaşlar. Levrek mi görmek istiyorsunuz? Göremezsiniz ki. Çünkü levrek tutamadık:( :D :D Neden mi? Hadi anlatayım bari:D

2 gün öncesinden hava durumuna baktığımızda rüzgarın poyraz ve denizin hafif çalkantılı olacağını düşünerek 28.10.2008 tarihinde Mahşerler olarak Sultanköy'e levrek avına gitmeyi kararlaştırdık. 28 Ekim sabahı uyandığımızda şoke olduk. Hava günlük güneşlikti ve rüzgardan da eser yoktu. Öğleden sonrayı bekledik değişen birşey yoktu. Belki bize 25 km uzakta olan denizde hava istediğimiz gibidir diye saat 15.30 da toplanıp kendimizi Sultanköy sahiline attık.
    Amacımız deniz istediğimiz gibiyse hemen gidip denizden kurt çıkarmak ve dönüp buradan levrek avlamak tı. Ama sahile geldiğimizde denizin çarşaf gibi olduğunu gördük. Bari boşa gelmiş olmayalım diyerek yarım kilo istavrit tedarik edip şansımızı kalkanda denemeye karar verdik ve takımlarımızı hazırlayarak denize saldık. Uzun bir bekleyişin ardından benim kamıştaki zil hafif hafif çalmaya başladı. Kamışın başına geldiğimde kamışın usulca sallandığını farkettim ve tasmayı vurdum. Oltanın ucunda görünecek balığı merakla bekliyordum ve birazdan suyun üstünde beyaz bir köpüklenme oldu. Balığı kıyıya çeker çekmez balık suyun yarım metre dışına düştü. Ben aman balık suya kaçmasın, bu balık levrek mi nedir? düşünceleriyle birlikte denizle balık arasına girerek balığı elime aldım. Hayret:eek: kalkan takımına lüfer takılmış ve misinayı iğnenin dibinden tam kıyıya çektiğim anda kesmiş ve iğne ağzında kalmıştı.:) İşte şaşkın lüfer;)
    Buarada vakit geçmiş ve istavritimiz bitmişti. O esnada Onur arkadaşımız (Ateş-01-34) bizi telefonla aradı ve kendisinin de ava geleceğini söyledi. Biz de burada bugünlük balık olmadığını düşünerek nasibimizi eşkinada aramaya karar vererek Onur'a eşkina avlağına gelmesini söyledik. Yarım saat sonra önce biz ardından Onur yeni avlağımızdaydık. Sağolsun Onur arkadaşımız karnımızın acıktığını düşünerek bir poşet hamburger getirmişti. Hamburgerlerimizi yedikten sonra tekelerimizi süzdük ve eşkina avına başladık. Saat 03 te avımızı sonlandırarak evlerimize döndük. O günkü avımızın hasılatı aşağıdadır. Hepinize rastgele:)

Dipnot olarak yazayım. Biz bu balıkları Sennur kardeşimiz için tutup raporladık:) Kendimiz için yedik:D :D

2. fish founder

fish founder Özgür

gerçekden çok yakışıklı duruyorlar :)

3. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Ah işte özlenen görüntü bu.

İnşallah Sizin yaşlara geldiğimizde
    Alico Boğaç ve Ben buna benzer enstanteler vereceğiz.

tabii hala balık kalırsa...

4. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    abi her nekadar hedeflediğiniz levrekleri ve kalkanları tutamasanızda en az onlarkadar değerli balıklar tutmuşsunuz şansınızın devamını diliyorum:)

5. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Çorlunun değerli üç balıkçısına allah muhabbetlerini bozmasın onlara uzun ömürler versin büyük balıklı avları olsun rastgele

6. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    vay vay şu işe bak iyice alıkçı oldunuz siz:D:D
    tebrikler abi darısı hedeflediğiniz balıkların başına:)

7. miccron

miccron Kerem

Favori Kamış:
    3 kancalı dip
    En İyi Avı:
    11.org.da ne tuttuysak o

Haklısınız Mehmet Bey gerçekten çok yakışıklı duruyorlar..:D

8. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    sedat abi tebrikler neye niyet neye kısmet buda güzel olmuş

9. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Tebrikler balıklar çok güzel görünüyor.

10. ACARALPER

ACARALPER ALPER ACAR

Favori Kamış:
    KASNAK OLTA
    En İyi Avı:
    500 gr ÇİPURA
    Buyrun burdan yakın. Neye niyet neye kısmet cinsinden bir rapor daha. Abi ellerinize sağlık. Yinede güzel bir av. Ama dostluğunuza gıpta ile bakıyorum. Allah beraberliğinizi bozmasın.

11. kaderim5967

kaderim5967 ramazan

En İyi Avı:
    kayda deger yok
    çok güzel av olmuş elınıze saglık ((avlagı kurutmuşsunuz ):D

12. vehbi

vehbi Vehbi

sedat abiciğim..
    gerçekten çok güzel görünüyorlar tebrik edeirm..
    slm

13. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Tebrikler Sedat abi levreğe niyet eşkinaya kısmet bonus lüfer valla süper av olmuş elinize kolunuza sağlık afiyet olsun.

14. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Arkadaşlar fotoğraflar bende olduğu için konuyu ben açtım. Doğal olarak ta sizler beni tebrik ediyorsunuz. Ama konuyu ben ava katılan tüm arkadaşlarım için açmış olduğumdan tebriklerinizi tüm arkadaşlarım için yaparsanız daha doğru olur.

Yorum yazan tüm arkadaşlarımıza Mahşerler ve Onur arkadaşım adına teşekkür ederim. Sizlere de daha iyi avlar dileriz.:)

15. simendifer

simendifer Sennur

Aman Allahım, yaşasın benim için de balık tutmuşlar. :p:p Çok teşekkür ederim Sedat ağabey. Balıklarınız muhteşem ayrıca, afiyet, bal, şeker olsun. Allah gönlünüze göre böyle güzel balıklar versin her zaman. Neye niyet neye kısmet işte bak. Levrek size lüfer arkadaşını göndermiş. Daha da bereketli avlarınız olur inşallah rast gelsin. :) Mahşerin balıkçısı ağabeylerimi çok seviyor ve ellerinizden öpüyorum. :)

Not : İnternete giremediğimden uzun süre siteye bakamadım. O nedenle raporunuza henüz cevap yazabildim kusura bakmayın. :)

16. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Mahşerin üç usta balıkçısı tebrikler :) Süpersiniz ne diyeyim ki :) Allah artırsın:)

17. ozgurcan

ozgurcan Özgürcan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Çapari ile havada uçan martı ve tabii ki hemen serbest bırktık! (Gülmeyin, şahitlerim bile var)
    Harika av olmuş. Ama benim içime doğmuştu nezamandır sessizsini. Kesin bu aralar bir bomba gelicek Mahşerin 3 Balıkçısından diye bekliyordum.... :D Buyrun geldiii:D :D :D

18. moti

moti Tuncay

Favori Kamış:
    Favorim el oltası
    En İyi Avı:
    Torik-Kofana desem kim inanır ..? Ancak Kadir İnanır :D :D
    Kanka 2009 sezonunda henüz kayda değer bir balıkla tanışamadık :) Nisan sonuna doğru ümidim var :)Du bakali ne olcek :D:D:D

19. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    abi çok güzel hatırlatma mesaj yazdığım halde konuyu hatırlamadım :D
    neyse darısı bu senenin başına rastgele:)

20. sete_15

sete_15 Aytaç UYGUR

Favori Kamış:
    Albastar Kamış Sheakspear makara
    En İyi Avı:
    Kalkan 1,5 Kg.
    sevgili mahşer abilerim raporunuz çok güzel ancak o dalgada bırakın levreği ispari bile alamazsınız oradan oranın mudavimleri olduğumuz için dalganın ne derecede olduğu çok önemli en az yarım metrenin üzerinde olmalı biz çok gidip olta atmadan geri döndüğümüzü biliyoruz.Kalın sağlıcakla.