Geçmiş olsun. Acısını tahmin edebiliyorum. Bu yaz benimde başıma benzer bir olay geldi. Ama Allah'dan cerrahi operasyona gerek kalmadan çıkartabildik. Buna rağmen 1 ayda iyileşti ve avucumun içinde izi kaldı dikiş atılmış gibi. Buna da şükür demek lazım artık. Tekrar geçmiş olsun.
aykut büyük geçmiş olsun... nedendir bilmem ama elim acıyo benimde şuan... o ellere dikkat et, daha beni levrek avına götürüp nasıl levrek çekildiğini gösterecek o eller...
Çok geçmiş olsun. Kendisi sahte, ama acısı gerçek bir kaza. Bu konuyu paylaşıp bilgi sahibi edindirdiğiniz için teşekkürler.
Gecmis olsun. Bu tur kazalarin verdigi aciyi bende iyi bilirim. Ve de paylastigigin ilkyardim bilgisi icinde tesekkurler Abicim. Bu konu biraz uzucu,biraz tecrube kazandirici,birazda gozlerimize hitap eden bir paylasim olmus. Rastgele...
geçmiş olsun. ama o fotoğrafa bakınca bu kazanın neredeyse kaçınılmaz olduğu görülüyor. balığı iğneden çıkarmadan bu tarz hareketler sorun yaratır. ben şahsen balık geldiğinde bi kenera koyar sakinleşince iğneyi çıkarırım. ne olur ne olmaz
kardeşim geçmiş olsun...av esnasında meydana gelebilecek bir aksilik...önemli olan sende ciddi bir hasara yol açmamış olması...kaza bela bununla gitsin...tekrar tekrar geçmiş olsun...öpüyimde geçsin...muck...
çok geçmiş olsun. ben kullandığım sahtelerdeki ignelerin uclarındaki o kılcık kısmını ezdim hem başıma boyle birsey gelmesin hemde bazen balıklar hiç olmayacak sekilde yutuyorlar cıkartırken agızları zarar gormesin , kolay cıksın diye.
Çok geçmiş olsun kardeşim, hem üzüldüm hem de böyle dikkate alınacak bir konu yarattığı için sevindim. Hepimizin dikkatli olması gereken bir durum. Henüz başıma gelmedi ama geldiğinde de paylaşımda bulunan arkadaşlarında yorumları doğrultusunda ne yapıp ne yapmayacağıma şimdiden karar verdim. Avların ve keyfin devam etsin.
Sevgili Aykut geçmiş olsun, Böyle bir kazayı geçirmene üzüldüm. Ama şu an iyi olduğunu öğrenince sevindim. Umarım bu olay hepimize yol gösterici olur. Senin yaşadığın kazadan farklı olsada, sahtelerin kancalarından kendimizi korumamız için, kendimce uyguladığım bir yöntemi paylaşmak isterim; Botla sırtı çektiğimde zaman zaman sahyeleri değiştiriyoruz. Bu esnada (hatta denizde hiç birzaman) üşenmemek gerekiyor. Ben hemen sahtelerimi kaldırıyorum. Sahtelerimi küçük strafor parçalarına, iğnelerinden geçirerek muhafaza ediyorum. Ortaya bırakmak yok. "Sonra yaparım" denizde yok. Böylece benzer sahte kancalarının batmasını da önlemiş oluyorsunuz. Ortada bırakılan sahtelerin kancaları benzer kazalara yol açabiliyor; Sevgi ve selamlarımla...
aslında sahteleri kullanılmadıgı zaman , saklama, taşıma esnasında bunları kullanmakta cok pratik. türkiyedeki balık malzemeleri satan yerlerde özellikle bir cok yabancı markaların yerli imitasyonları bulunuyor, keşke bunlardan da üretseler.
Büyük geçmiş olsun dostum Bu kaza sahteni ve avını aynı anda göstermek istemenden kaynaklanmış bundan sonra sende bu konuyu takip edenlerde daha çok dikkat edeceklerdir. geçmiş olsun.
İyi dileklerini, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok ama çok teşekkür ederim. Bu tür durumlarla ilgili olarak veya bu tür durumlar için bir önlem olarak neler yapılabileceği konusunda paylaşımda bulunanlara da ayrıca teşekkür etmek isterim. Başına bu türlü kazalar gelmiş bulunan herkese ben de bir kez daha geçmiş olsun demek istiyorum. Hepinize kazasız belasız günler diliyorum