Uluç kardeşim merhaba. Umarım iyisinizdir. Konuda bahsettiğiniz '' Gözlüklerini takta gel '' yorumu tarafıma yapılmamıştır. Böyle bir yaklaşıma müsadem olmaz. Bu yaklaşım şeklinin hiç hoş olmadığınıda ayrıca belirtmek isterim. Biraz değil, bayağı Jargon olmuş ve de bunu yazan arkadaşıma hiç yakışmamış. Sanırım hatasını düzeltecektir. Yoksa, herkes ağzının alıştığı şekliyle konuşmaya başlarsa.................. Ayrıca hakkımdaki bakış açınız ve yorumunuz içinde teşekkür ederim. En içten duygularımla selamlarımı iletirim.
tevfik ağabey, kusura bakma yordum seni, paylaşımın için teşekkür ediyorum. şayet üslubum kırdıysa sizi affola. bende ileride farklı ürün yelpazelerinde tecrübe edinme şansına sahip olursam görüşlerimi iletirim. iyi günler diliyorum.
bende okuma ve shimano var,2 side çok güzel makina okuma daha eski,shimano ondan daha pahalı,arada bir hafif gıcık edici ses çıkarır,kafasına eserse makina ağır çevrilir,geçenki grida avımda sabah sabah moralimi bozdu sonra düzeldi yine,şimdi bu shimano elimde patlasa,kime götüreceğim makinayı shimanonun bayilerin den almadım,servisi bayilerimizin dışındaki alınan shimanolara yedek parça desteği yapmıyoruz demişti,ama ben bu shmanoyu o bayilerin sattığı fiyatın daha altına aldım,aradaki farka 2 rapala eder niye onlara öpüleceğimki ben hiç sorun çıkarmıyan okuma makinam dan esinlenerek okuma diyorum,servisi cana yakın insanlar herkesin işini görüyorlar cengizbalıkçılık
Canımız sağolsun internet üzerinde bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Seni kırdıysam özür dilerim.
arkadaşım bende okuma trio 30 var. çok memnunum. hem spin hem beklemeli avlarda çok iyi.. 30 luk kafa ama 1 kg üzeri iskorpit çekerken sıkıntı çıkarmadı. eşkinalarda sorun çıkarmadı. yağ gibi çalışıyor ve ömür boyu garantili.