Makina Seçimi Kararsızım

Konu, 'Makineler' kısmında drkn34 tarafından paylaşıldı.

1. ssLh

ssLh Salih

Favori Kamış:
    Okuma Savant 420
    Favori Makine:
    Ryobi applause 6000
    bu makıne 65 lık olanı sorf ıcın uygun olurmu sızce cekısı nasıldır 10 ıstavrıt cekercen zorlanırmı acaba

2. korsann52

korsann52 cemil

Selamlar.Bu gün av marketi com a bakarken benimde kullandigim penn slammer i gördüm ben burda (almanya) 75 € a aldim ama yedek makarasini satmiyorlardi extra almam lazim sadece yedek makara 40€ civari.Ama avmarketinde 460 modeli yedek makarasiyla beraber 97,55 € süper fiyat bence birde 460L modeli var ayrinti yazmiyo 113€ fiyati farki nedir bu iki modelin bilmiyorum ama frei lauf olabilir L Modeli. Bende ki 560 modeli cok memnunum komple metal acik denize gidiyoruz yilda 1-2 kere hollandaya uskumru avina ama 460 modeli isini görür tuzlu suya uygun ömürlük bir makina.

3. Afyon Carp

Afyon Carp Sedat KESER

En İyi Avı:
    aynalı sazan 13 kg
    Bu makinada her türlü özellik mevcut...hani ne alsam hangisi daha iyidir diyenlerden isen bunu kesinlikle tavsiye ederim...önden-arkadan kalama, bait runner gibi 3 özellik bir arada...tam genel kullanım makinası...fiyatıda gayet uygun...yedek makarasıda var....en azından bu makinayı kullanıp daha sonralarda hangi tarzlarda makina alacağına cidden yardımcı olabilir...üsküdardaki cengiz balıkçılığa git ve incele bence harika bir makina....sazan avı için 4 adet getirtmeyi düşünüyorum...bütçeyi ayarlasam hemen alacağım..

http://www.avmarketi.com/asp/product/18402/OKUMA-LONBOW-LBII-660-MAKINE