Öncelikle nerede kullanacağını belirtseydin, daha detaylı yardımcı olan çıkardı sanırım, alacağın makinayı atçektemi, beklemeli avdamı kullanacaksın? bunu belirtseydin iyi olrdu, atçekte kullanacak bir makina arıyorsan, 40 lık veya aşağısı, ama güçlü bir makina al, atçekte kolun yorulmasın, yok beklemeli avlarda kullanacağım diyorsan, ağırlığı pekte önemli değil... sonrası, iş fiatına gelir, bazıları 500-600 tl ye çıkmaktan bahsediyor ama türk vatandaşıyla,avrupa vatandaşlarının alım gücünü karıştırıyorlar herhalde, Mesela şöyle bir makine var, ben çok beğendim, SHİMANO FREBLOOD 4000 FA-Fiyatı= 1.732.00 Tl. İncelemek isteyene: WWW. SHİMANO freblood.com
ibrahim abi sen bu okuma power lıner pl 865 makineyi al bence bende varr balığı yağ gibi çekiyo gövde ser grafit ama çok sağlam alc kol kafa grafit deil yani süper beiut runner var hemde surf al derim müthiş
kamış olarak oys cast kulanıyorum 4 ,20 bunu da tavsiye ederim 60 tl ye aldım cengizde nmakineyide 100 e aldımikisi 160 pazarlıkla tabe normalde 203 tl tutuyo ona görre
Menopiko madem okuma alacaksın neden bluehawk veya spector gibi daha hafif ve daha sığ kafalı makineleri tercih etmiyosun? Powerliner çift kontralı beklemeli ve büyük balık avlarında kullanılan bir makina bir çok arkadaşım sazan avında kullanıyor bence birdaha düşün. Bende lineaeffe sflex 15kilos 4,20 kamış var shakespeare makine kullanıyorum ama bluehawk almayı düşünüyorum sorduğum herkes çok memnun
Bende de Penn var, onda da geri dönüş yok. Dayanıklılık açısından olumlu olduğu söylenmişti, ancak at çeklerde özellikle; fırdöndü kamış ucunu gerince, kalamayla gevşetiyorsun. Haa bir de Okuma Avenger var. Bazı arkadaşlara da söylemiştim. Hem ucuz hem de iş görür bir makine. Power Liner'e baktım bende ama elime oturmadı diyim.
okumanın epıx prosunu gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim kendim kullanıyorum çok sağlam ve kuvvetli makine artıları oldukça fazla kullandıktan sonra farkı çok rahat anlayabilirsin
ayni fiyat araliginda bir makinede ben ariyorum. epix pro icin gecektendde sazan ve beklemeli avlarda kullanimi iyi performansli deniyor ama surf dusunuyorsan salina ki cengiz balikcilikta salinayi nermisti bana fiyatlari ayni oldugu halde. trabucco yu bilmiyorum kullanan gormedim ama okumalardan travertine kullaniyorum 7 ay oldu cok performansli oldugunu soyleyemem shimano alivio tamam ama giris sinifi bir makine yani alt sinifi shimanonun ...hayirlisi karar verirsen ne aldigini paylasirsan sevinirim
ben bu makinayı öneririm tabi o seçenkelerin içinde en iyisi olarak düşündüğümm bu makina bu makinayı da yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum hiçbir bakım yapmadan benim asker den dönüşümü bekledi ve içini wd 40 la temizleyip tekrar yağladım kafada hiçbirşekilde korozyon yok grafir kafasıda aynı şekilde surf kalma güçüde çok iyi zargana şamandıralı takım attığımda kolu çok hassas topu çekerken zarganın ufak vuruşlarını hissedip orada ufak beklemeler yapa bilirsin aldığım değerin sütüne çıkan vekendini başkalarınada beğendiren bi makina tavsiyem