Makina YArdımı

Konu, 'Makineler' kısmında DrEjO tarafından paylaşıldı.

1. shimano34

shimano34 Engin

Favori Kamış:
    Shimano Super Aero Technium 425/200
    Favori Makine:
    Shimano Stella 8000HG,Twinpower 4000HG
    Şimdiden hayırlı olsun.Shimano'da yarı yolda bırakacak makine yoktur sadece doğru ürünü doğru avda kullanmak gerekir.

2. DrEjO

DrEjO Tamer

Eminim öyledir bende doğru yerlerde doğru makineleri kullanabilmek adına buradaki değerli fikirlere başvurmayı uygun gördüm herkesin ilgisine ve yardımseverliğine tekrar teşekkür ederim.Makineler elime geçtiğinde resimleride eeklerim inşallah.

3. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Arslan Dracom benim.Bu bilgiler cok doğru ve faydalı.Bak kış geliyor gecen senenin intikamını alalımmı ne dersin.
    Sevgiyle kal

4. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili dostum Shimano hakkındaki kanaatlerine sonuna kadar katılıyorum.Shimano markasının yayılmasındaki katkılarını takdire şayandır.
    Sevgiyle kal

5. DrEjO

DrEjO Tamer

Eskiden imzanızda Sivrice yazıyordu benimde yazlık yerim sizle karşılıklı, Sokakagzında, umarım karşılaşır, tanışır, keyifli muhabbetler yapma fırsatı buluruz.

6. shimano34

shimano34 Engin

Favori Kamış:
    Shimano Super Aero Technium 425/200
    Favori Makine:
    Shimano Stella 8000HG,Twinpower 4000HG
    Teşekkür ederim.Yanlışlarım olursa hatalarımda sizlerin desteklerinizi üzerimizden esirgememenizi dilerim.İnsan kendi gözündeki çapağı göremez ama bir görenden destek alabilir.Bende bu konuda değerli üstadlarımın destek ve yardımlarını bekliyorum.
    Tek maksadımız balıkçı dostlarımızın ve arkadaşlarımızın kaliteli ve doğru malzemeyle doğru avlakta avlanıp 3 günlük dünyadaki keyif aldığı avları yapabilmesini sağlamaktır.
    Her zaman karşı çıktığım mantık ne varsa onun alınması veya zorla dayatılmasıdır.Bazen insan bir malzemeye günlerce para artırıp veya kendini sıkıntıya sokup bütçe ayırıyor ben bu emeğin evde çöplüğe dönüşmesine veya atıl malzemeye yatırılmasına karşı olduğumdan bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum.
    Bu konuda satıcılardanda bize karşı hassas davranmasını istiyorum.Bizim insanımız her şeyin en iyisine layıktır.

7. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    kurban bayramını bekliyorum Vedat Babacığım :) geçen senenin rövanşını farklı alacağız inşallah merak etme :)

Son düzenleme: 8 Ekim 2009
  8. DrEjO

DrEjO Tamer

Büyük bir kısmetsizlik yaşayarak makinelerim 1 ay sonraya kaldı. İtalya'ya giden arkadaş tüm alış-verişi pazar gününe bırakınca yurtdışının Türkiye'den farklı olup pazar günleri dükkanların kapalı olabileceği ihtimalini gözardı edince beni 1 ay daha beklemeye mahkum etti.

Çok üzgünüm ama elden birşey gelmiyor Allahtan süre kısa sadece 1 ay
    Değerli tavsiyelerde bulunanlara tekrar teşekkürler...

9. T-una

T-una TUNA

Favori Kamış:
    Shimano Hyperloop AX Surf TE 420.150
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 5500 XSB
    İnanın bende sizin adınıza üzüldüm, beklediğim ürünlerin yurtdışından gelememesi adına aynı şeyleri yaşadığımdan olsa gerek...

Bahsettiğiniz gibi Hristiyan ülkelerin çoğunda Pazar günü her yer kapalı oluyor. İbadete gitmeseler bile inanç ve toplum baskısı (ya da tabiki geçerli yasal düzenlemeler) nedeniyle satış yapmaktan çekiniyorlar.

Pub kültürünün yaygın olduğu yerlerde ise 18:00 den sonra her yerin bir anda kapanması ayrı bir olay. Bizim öyle "Kepenk indirmesi 18:30 ya da 19:00 bulur, biraz gezelim uğrarız" zihniyeti orda da işlemiyor.

Bu bilgiler yurtdışından alış veriş yapacak ve bunu burdan okuyacak arkadaşlara yararlı olur umarım...

Ama üzülmeyin 1 ay hiç birşey. Belki biraz daha bütçe yükseltir farklı şeylerde istersiniz. Hayırlısı böyleymiş diyelim...

Edit: Umarım kahveler likörler ve adını anıp çok merak ettirdiğiniz Sambuka gelmiştir :)

Son düzenleme: 13 Ekim 2009
  10. DrEjO

DrEjO Tamer

E tabi diğer istekler genelde free-shop kaynaklı olunca hepsi Malpensa ve Atatürk Havalimanlarından alınarak tarafıma ulaştırıldı..Sambucaya anoson bazlı olduğundan genelde İtalyan rakısı deniyor ama aslında Sambuca bir likördür. Doğru anoson bazlıdır ama aynı zamanda da şekerlidir. İtalyanlar genelde çok yemek yiyiyp üstüne de inanılmaz sert bir kahve içtikten sonra üstüne bir kadeh Sambuca içerler genelde sek tüketilir ve kadehin üstünü kavrulmuş kahve çekirdekleri ile süslerler.Üzüntümü paylaştığınız için çok teşekkür ederim...

11. DrEjO

DrEjO Tamer

Bugün sabah erken saatlerde dış ticaretten bir arkadaşım Almanya ya uçtu .Yine benim bir sorunum var.Biraz önce telefon açtı ve Ultegra xtb ve xsb yi bulabiliyor fajat pa spinjoyu bulamıyormuş böyle bir model tanımıyormuş satıcı ultegrayı xtb 169 euro xsb ise 149 euro ultegram kesin geliyor da pa spinjoyu bulamayacak sanırım :(

12. T-una

T-una TUNA

Favori Kamış:
    Shimano Hyperloop AX Surf TE 420.150
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 5500 XSB
    PA SpinJoy XT önceden de dendiği gibi Japon Pazarı için çıkartılmış bir model. Yanılmıyorsam Avrupa Pazarı'nda ancak koleksiyoner bir satıcıda bulunabilir. :(

13. DrEjO

DrEjO Tamer

Hay Allah neyse kızmetsizlik işte onuda istiyordum napalım olmadı internet üzerinden getirteceğim uzak doğu sitelerinden...

14. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    yurt içinde önümüzdeki haftadan itibaren sanırım bulabilirsiniz. reklam olmaması açısından özel mesaj atıyorum size, kutunuza bakınız...