bugün bütün makina ve kamışlarımı elden geçirdim takımları düzenledim makinalarım alt resimde soldaki tam 11 yıldır kullandıgım shakespeare freebird 70 makinam ötekide banax sx 4000 yaklaşık 4 senedir kullanıyorum çok kullanışlı saglam bir makinadır hiçbir zaman yarı yolda bırakmadı bu iki makinayı genelde tatlı su sazan avında kullanıyorum ama denizdede iyi sonuçlar verdi alt resimde soldaki albastar ss 60 yaklaşık 9 senedir kullanıyorum öteki makina en son aldıgım lıneaeffe sarika rd 50 modeli alalı yaklaşık 3 ay oldu fena bir makina degil bu ikisini genelde at çek için kullanıyorum turna ve levrekte alttaki resim buda gözüm gibi baktıgım yaklaşık 16 senelidir kullandıgım balıkçılık hayatımdaki ilk makinam ; halen kullanırım bu makinayı daha bir kere tık demedi bunlarda kamişlarım buda nacizane takım çantam
Bakarsan bag, bakmazsan dag olurmus.Bunu bize bir kez daha balikciligimiz acisindan hatirlattigin icin cok sag ol. Daha nice yillarda, gonlunce avlarda kullanirsin insaallah..
Ben de de shakespeare freebird 70 makinadan ve 3,5 metrelik kamışından var.1996 yılında Karaköyden almıştım ne denizde nede tatlı suda hiç yarı yolda bırakmadı
bu makineden bende de var ayni model orion marka rus üretimi arkadaş hediyesi turnacı mesut siz nereden aldınız bu makineyi
ah sheksper ah abi harbiden cok saglam makinedir...tas gibi alet dedigin gibi adami yolda birakmaz...ama simdi bulup almak da zor bildigim kadari ile uretini durdu bu serinin...yillar once
İyi günlerde kulanın malzemelerinizi,bendede banax sx 4000 var bir tane daha kulanmak nasip olmadı,daha doğrusu sıra gelmedi daha bu makinaya.
rasim arkadaşlar daynax marka makina,lipton kamış satan dükkan bilen varmı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim