öncelikle gecmiş olsun hertürlü metal plastik aklına ne gelirse yapıştırır celik yapıştırıcıları var 8 . 10 saat arası kuruyo ama emin ol yapştırdıgın yerden bidaha kırılmaz
ayrıca kamışıda tamir edersin bu arada sana sölim. fotosuna bakmak lazım, nasıl bir kırık. eğer vaktin varsa uğraş. bazı arkadaşlarınki gibi seninde kazancın günlüğü 300-500 den başlayan biriysen, sormana bile gerek yok zaten. Ama parası olmayan için her türlü çözüm bulunur atölyede ama vaktin gider
Teşekkür ederim... Misina ile ben o kadar sabit yapabilir miyim bilmiyorum . Zaten kırılan malzemeyi de bulamadım... Teşekkür ederim... Teşekkür ederim... Bu sezon tek olta ile avlanacağım. Hem at-çek hem de beklemeli olarak kullandığım bir takımım var, bu sezon sadece onu kullanacağım. Bu makine 1 sene boyunca evde yatacak gibi görünüyor. Bu nedenle acele etmiyorum yaptırmak için. Yardım eden herkese teşekkür ederim. Makineyi tamir edersem nasıl yaptığımı paylaşırım.
Kırığın fotoğrafını yarın unutmazsam ekleyim. Kamış aslında eskidi artık. Tamir filan da olsa verim alamıyorum. O kadar para kazanmıyorum ama kamışı da değiştirmeyi düşünmüyor değilim .
Görmedik gerçi ama, tam dipten kırıldıysa fazla yapacak birşey yok gibi. Az-biraz çıkıntı kaldıysa yuvaya oturtup sıkabildiğince sıkıver, illaki tutar/sabitlenir. Hele bir dene gurban, "ya tutarsa?"
Abi, aşağıya fotoğraflarını ekledim. Sıkıştıracak kadar çıkıntı yok. Bu fotoğraftan kamışın makineyi nasıl tuttuğu anlaşılıyor sanırım . Alt tarafı kazıdı geçti .