makul fiyata surf makina lütfen

Konu, 'Makineler' kısmında Sebastian tarafından paylaşıldı.

1. king_barracuda

king_barracuda

2. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    su makarası geniş olanın misina kapasitesi kac abi , yanlış mı okudum 100 mu ne bişi diyor orada .

turkiyede nerden bulabiliriz bunları abi sen diyorsan ben kullandım saglam sorunsuz atarsın cekersin dipe rapala vs kurşunlu alırım , maskeyle yüzerken sargozları gördüm tüydüler , onların hayalleriyle kavruluyorum valla ne yalan söyleyeyim ben seviyorum tekez atmayı at cek yapmayı , ondan alıcam 4000 alivio surf kamışta sırıttı resmen diyork i bana makina al :D 75 gramla baslayacam ilk esnesın biraz kamış bir yerde okudum biraz hantallıgı gitsin kamışın 200 abanıcam direk :) ondan dedim abi gördüğüm sargozlarda kilolukdu :D :D :D

3. king_barracuda

king_barracuda

http://www.kaptanbalik.com.tr/?kategori-151-SiLSTAR-MAKiNALAR.html

istoçda vardır . bazı modelleri olmayabilir telefonla bilgi alabilirsin .

trofe avlarda yüksek devirden ziyade düşük devirle ağır işçi makinalar seni tatmin eder
    örnek http://www.silstar.eu/uploads/Products/Fishing-Reels/TIERRA CATFISH FD.pdf
    alttaki 8000 kafalı olanın devri işini görür.

surf olmasın işçi makine olsun dersen ryobi ecusima 8000

ama hem güçlü olsun hem surf olsun hemde ucuz olsun dersen
    http://www.spotbalik.com.tr/Vertex-FD-8000-Surf-Makinasi,PR-30678.html

4. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    çok sağol abi yazdım kafama su en alttaki makina güzele benzior , insallah arıza cıkarmaz istoç firmasini bilmiyorum abi :laughing: af buyur :D kurşunlu rapala ve dip atıcam ben ondan istedim surf makinayı alıstırma yapacam daha atış denemeleri :D çok teşekkürler abi insallah bunların bırısını alırız saygılar....

5. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    okadar surf ile avlanan avcı var ,2-3 kişi hariçinde tavsiye eden olmadı vay arkadaş

6. arkadas

arkadas ibrahim

isi bilenler ögrenmis hepsi nerdeyse ayni halt twin power,stella ve catalina ,saltiga harici ,fin nor fox haric hepsi ayni bence kardesim 50 miyona aldigi alba star makinayi kullaniyor 3 senedir gerisini sen hesapla

7. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Remixon wınner 360mm 80-120 gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC-55-Ryobi ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    Hep bir trança avlamak istemişimdir :)
    Okuma safina pro 55 ler sağlam makinadır fiyatı 70 lira civarı ve ömür boyu garanti veriyor adamlar.. Biraz daha çıkabilirim dersen 120-130 lira civarı Ryobi ecusıma 6000 vi şiddetle öneririm..

8. furunotr

furunotr Haluk

Sizin o 50 liralık Alba burada 1 günde pert olur yalnız... Millet boşuna Stella, Saltiga v.s. kullanmıyor buralarda... Bir bildikleri var elbet...

9. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    hocam teşşekürler ama gidipte 50 liralik makara almam kusura bakmada , kamışıma zarar veririm ucuz mal alıcak kadar zengin değilim .

10. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    bende ryobi ecusima 8000 düşünüyorum , gel gelelim 140 lira suan okadar durum yok borç harc cok ev kira olunca zorlanıyor insan , hani mazeme olur ucuz olur mazeme olur parası uygun olur , tabiki de sağlamlık ilk başta geliyor , silstar önerdi engin abide bakalım değerlendirmeye calısıyorum suan araştırma evresindeyım halen....

11. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:

175 200 gram kurşunla o makina dönermi ? 50 lira diyorsunuz bendede var suan riva 50 makina arkadaşımın bende duruyor hiç de kullanmadım...

12. arkadas

arkadas ibrahim

==========-
    haluk bey ben saltiga ve stellaya birsey demedim okuduysaniz zaten bunun disindakiler i söyledim cok uzun zamandir formlardan kendim icin mükemmel ucuz bir makina ariyorum ama markalar degisirken tutacak tupular bile hep ayni fason ben kisisel olarak 250 euronun ustünde bir mebla ayiramayacaksam ne aldigimin bir anlami yok siz degerli arkaslarima rasgele

13. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    daiwa yada saltiga alıcak olsam gider jigging yaparım kıyıda işim ne ? , burada istenilen jigging altı olan , surf makinası jigging makinası ile surf atış yapmam ben gider jigging kamışı alırım birde ip geçmiş olsun artık , her gideceğimde 100 lira bayılsam evin yolunu bulamam , ayrıca jig için kendi teknen fish finder olması gerekli .

ha bu arada uygun fiyata 150 lira altınada makina var ama ? istenilen kullanıcıya hitab etmiyor saglamı yokmu var herşey istek meselesi birazda sağlamlık , gerisi hikaye bence , gectiğimiz yaz aksam birşey vurdu kalamayı az kapamıştım 40 gram samandra cok bosluyordu makarayı kapatmaz olaydım , sen gel orkinos vur 2 metre önümde al takımı patlattı gitti aksam saatinde , kamışı kırıyordum az kalsın misinayı patlattı allahtan takıma bişi olmadı , yani demek istediğim iyi malın parasi her zaman iyidir bunu bilirim , bana suan uygun makina lazım ha ryobi ecusima al diyorlar 8000 kafa tamam onu alırız , silstar var 80 90 a onlarda iyi diyorlar kullananlar. burada tek sıkıntı kalıyor oda karar vermek ....

14. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    Ryobi Ecusima 8000 makinayı almaya karar verdim , 1 hafta sonra elimde olucak , hatta avmarketindeki fiyatın cok cok altına alıcam makina işinde cok kazık atıyor avmarketi uyandırayım , silver star ı da inceledim malzemecilerde, ryobiyide tatmin etmedi silstar aynı sonuçta ...

15. king_barracuda

king_barracuda

90 lira falandır bulduğunuz fiyat.

16. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    silverstar birtane gördüm surf makina adam 85 dedi 80 son olur dedi , oda kazıkcı zaten ryobiyi 108 lira gelişi var 120 ye veririm dedi , ryobiyi sordugum yer zaten cok iyi bir malzemeci

17. king_barracuda

king_barracuda

bi çok malzemeci iyi malzemecidir. ama satana kadar. adamın iyisi kötüsü sattıktan sonra belli olur malın arkasında duruyosa tamamdır. ozaman kaçırma.

silverstar beni pek ilgilendiren ürün deil . benim tavsiyem silstardı .

18. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    yok abi adam cidden cok indirim yapıyor makinada diğer bir mazemecide 10 15 lira indiriyor biliyoruma z cok fiyatlarını velakin birtanesi jig ve bütün makinaları satiyor birtanesi sadece damn vs yüksek fiyatlı makinalar satıyor jig felan simdi ben gidip neden netten alayımki

http://www.avmarketi.com/asp/product/5262/Ryobi-ECUSIMA-8000Vi-makine

143 lira + kargo + bekleyeceksin 2-3 gün darlanıcam gene , gider haftaya alırım 120 dedi ben onu 110 a alırım olmadı 115 e kafaya koydum makinayı gördüm incelledim silstar bulamadım abi yok silverstar vardı onuda beğenmedim tırt sanada cok teşekkür ederim engin abi yardımlarından dolayı sağol varol iğnen keskin nasibin bol olsun :)

19. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    murat merhaba,

ecusiamada kötü bir makina değil, güclü makinalar, alabiliyorsanız artica 8000 alın. ayrıca istoçta toptancısı var, hangisi olduğunu bilmiyorum ama en uygun fiyata oradan alabilirsiniz. gecen sene artica 8000 160.tl civarındaydı

makinanın son görünümü bu şekildeydi
    http://www.hemenav.com/Spin-Makineler/Ryobi-Arctica-8000-Olta-Makinasi.aspx

ayrıca ryobi güveneceğiniz markalardan biri

ryobi nose modelinide araştırınız.

20. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:

önerileriniz için zaman ayırdıgınız için , cok teşekkürler velakin suan durum yok max 120 lira :) zaten bundan sonrası jige giriyor bi evimiz var avukatlık oldu simdi satilsin jige gecicem :)