Volkan abi yine döktürmüşsün. Senin raporlarını ayrı bir keyif ile okuyorum... Herkes senin gibi rapor yazamaz ...
Kardeşim valla basınç neyim bakmıyorum. Zaten 2 haftada bir cuma gece veya c.tesi balığa gidebiliyorum. Gitmeden tek baktığım, rüzgar yönü. Rüzgar yönüne göre avlak seçmeye çalışıyorum o kadar. O yüzden alçak basınç veya yüksek basınç nerden bakılır bilmiyorum. Umarım okuyan bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.
Teşekkür ederim Mehmetcim. Bende herkes gibi balık tutamıyorum. Böyle devam edersem, levrek çaparisi kullanmama ramak kaldı Sevgilerimle, iyi mesailer...
Şu kısır dönem hele bir geçsin, senden de balıklı raporlar gelecektir Volkan. Artık levrek olmasa mırmır, çupra
İnşaallah Aykutcum. Ne uzunmuş şu kısır dönem bitmek bilmiyor vallah. Yaz da geliyor, senden de av raporları gelir bu yaz.
Bir aksilik yaşamadan yurda hayırlısıyla döner ve planladığımız yolda engellerle karşılaşmaz isek, inşallah Volkancım. Yapılacak çok iş var, öyle ki şu an Mayıs ayı sonuna ışınlanmayı ve tüm bu zorlukları geride bırakmış olmayı çok isterdim. Görüşmek üzere...